Тази мощна молитва може да ви избави от всичките ви

...
Тази мощна молитва може да ви избави от всичките ви
Коментари Харесай

Най-мощната молитва за благословение

Тази мощна молитва може да ви избави от всичките ви грехове и да даде мир на душата ви. Вижте най-силната молитва за благословение:

„ Господи, какъв брой постепенно тече времето за тези, които чакат!
Колко бързо за тези, които се опасяват!
Колко постепенно за тези, които са в скърби и страдалчество!
Колко е кратковременно за ония, които се радват!

А за всички, които обичат – времето не съществува…
Господи, благодарим Ти за дара на годишните времена. Те са отблясък от Твоята премъдрост и ни оказват помощ в стремителния бяг на времето да преценяме минали дни и каузи.

Благослови, Господи, нашия календар – нашето систематизиране на времето. В него са подредени седмиците и месеците, нашата отмора, нашите празници и нашето ежедневие, всички наши мемоари и паметни събития в битката ни за битие на тази Земя.

Благослови часовете ни, с цел да вникнем в чудото на всеки момент. Това ще ни оказва помощ да не изпускаме нищо значимо за нас. Дарувай ни насладата на същинското човешко общение. Подкрепи ни, да не се превърнем в бездушни роботи.

Нека календарът да краси домовете ни и нашия живот. Нека да ни припомня за светите ни празници, за просиялите в святост хора, за именните и рождените дни, за радостни и скръбни събития. Нека да ни оказва помощ да схващаме вярно живота посредством полезностите, постигани в тихите часове на труд, на саморазкриване, в креативните пориви на духа.

Господи, благослови и тази година – всеки неин ден и всяка нейна нощ!
Дай ни Твоето благословение, с цел да живеем съгласно Твоето слово!
Дарувай ни в здраве и в непорочност на душата и тялото да срещаме промяната на слънце и луна, промяната на годишните времена!
Амин! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР