Тази любовна авантюра не можеше да мине без зорките очи

...
Тази любовна авантюра не можеше да мине без зорките очи
Коментари Харесай

Коя е новата приятелка на Ал Пачино? Тя е с 53 години по-млада от него   



Тази любовна случка не можеше да мине без зорките очи на фоторепортерите, снимали холивудския съблазнител с по-младата му половинка.


81-годишният Ал Пачино неотдавна беше сниман с 53-години по-младия от него ефирен продуцент Нура Алфал, на 27 години, и беше "уловен " да напуща влиятелен италиански ресторант във Венис Бийч.


Преди това Нур имаше любовна спекулация с артиста Мик Джагър (78) преди няколко години и сподели, че „ възрастта няма значение “:

„ Сърцето не знае какво вижда, то знае единствено какво усеща. „ Това беше първата ми сериозна връзка и за мен това беше благополучен интервал “, сподели 28-годишната пред Hello.

Медиите също я свързват с 91-годишния Клинт Истууд, само че тя твърди, че са просто другари.


Между другото, това е първият път, когато известният притежател на Оскар е видян в женска компания след раздялатас някогашната си другарка Мейтал Дохан, с която се раздели през 2020 година заради разлика във възрастта, а Майтал тогава съобщи:

„ Трудно е да си с подобен остарял мъж, даже и да е Ал Пачино “, сподели тя пред израелското списание La Isha.


Любовната спекулация на Ал Пачино с момичето провокира реакция в обществените мрежи: „ Тази жена несъмнено е холивудски гериатричен ловджия “, „ Не, не, тя е упорита в намирането на гериатрични спонсори “, „ Боли да излизаш с мъж, който може да бъде нейният -дядо ", " Момичето мисли ли за родителите си ", " Това в действителност е изключителна разлика във възрастта. Да, възрастните хора би трябвало да се радват на живота, само че на всеки е ясно, че тя го употребява “, „ Отвратително “, „ Не разбирам по какъв начин някои дами се почитат толкоз малко “, са единствено част от мненията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР