Tази кампания беше една от най-мрачните кампании, които са правени

...
Tази кампания беше една от най-мрачните кампании, които са правени
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Накрая може да се окаже, че никой не иска да управлява и ще си останем със служебния кабинет на президента

Tази акция беше една от най-мрачните акции, които са правени през последните години, напълно ориентирана към подчертаване на негативите на политическите съперници по-скоро, в сравнение с някакво предложение на нови политики или позволение на някоя от многочислените рецесии, които сега върлуват из страната. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " политическият анализатор Виктор Димчев. Той посочи, че има огромна възможност да няма бъдещи ръководещи след тези предварителни парламентарни избори.

" Всички социологическия изследвания дотук демонстрират, че не може да се оформи един ясно разпознаваем, водещ политически блок или общ брой от партии и обединения, които да могат да образуват ново ръководство. Нещо повече, разслоението сред обществото и алените линии сред другите политически не престават да се усилват всеки ден и всеки час ", сподели той.

Държавата е в такова икономическо, политическо и публично положение, в това число и външнополитическата конюнктура е такава, че едва ли някой от политиците с лека ръка би желал да поеме ръководството в този миг, безапелационен бе Виктор Димчев.

" Пари в страната няма, бюджетът е привършен, предстоят доста тежки зимни месеци, мъчно е обезпечаването на съществени неща като горива и финанси. Може да се окаже, че в действителност никой не желае да ръководи и ние ще продължим да бъдем ръководени от служебния кабинет на президента Румен Радев ", сподели още политическият анализатор.

" Хората се обезвериха от лъжливи обещания, били те от така наречен систематични, остарели партии или от новите, протестни партии. Видя се, че капацитет няма на никое място, единствено в една партия или в една коалиция, и би трябвало да се вършат поредност от взаимни отстъпки. Засега наподобява, че единственият компромис, който има на масата, е този сред Българска социалистическа партия, " Демократична България “ и " Продължаваме промяната “, сподели Димчев.

Според него враждата сред ГЕРБ и Политическа партия наподобява неуместно.

" Цялата акция на " Продължаваме промяната “ беше ориентирана към опетняване на политическия съперник ГЕРБ и съгласно мен това им донесе този социологически спад в резултатите, а евентуално и на самите избори хората ще се оттеглен, защото ние, българите, въпреки че сме леко злобари, не обичаме някой различен да хейти по този недодялан и нахален метод, да назовава своя политически конкурент " пенсионер “. Това е нещо, което отблъсква ", посочи Виктор Димчев.

Целия диалог можете да прочетете и чуете по-късно в секция " Интервю ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР