Тази година ще се състои първото издание на Голф турнир

...
Тази година ще се състои първото издание на Голф турнир
Коментари Харесай

Голф турнир за набиране на средства за стипендии организират Американският университет в България и приятели

Тази година ще се състои първото издание на Голф шампионат на Американския университет в България и другари за набиране на средства. Той ще се организира на 29 септември в Пирин Голф и Кънтри Клуб край Банско и ще събере на едно място представители от обществения и частния бранш, поддръжници на университета, учени и студенти. Заедно те ще се включат в другарска игра, а събраните средства ще отидат във фонд за обезпечаване на поддръжка за надарени и перспективни студенти с финансови усложнения.

Голф шампионатът ще стартира с регистрация на участниците, когато те ще получат турнирната си скор карта и ще заявят своето стартово време. До края на деня всеки участник би трябвало да е завършил своята игра и да е предал скор картата си. Вечерта ще приключи с награждаване на спечелилите и коктейл.

По време на шампионата са планувани самостоятелни и групови пакети за присъединяване, с цел да може всеки искащ да се включи съгласно финансовите си благоприятни условия и да поддържа идеята на АУБ.

Форматът на надпреварата е самостоятелен Стейбълфорд в 2 дивизии, които ще бъдат избрани съгласно броя участници в шампионата. Всички хендикапи над 28 се приравняват към 28, а формалният за всички участници е ¾ от игралния им.

“Идеята породи от това, че голф шампионатите от ден на ден се трансформират в симптом на избран жанр на живот и добиват огромна известност. Те притеглят освен хора от разнообразни сфери на живота, само че и дават опция на всеки интензивно да се включи. Голфът е спорт, подобаващ за всички възрасти и за всички полове. Освен това се играе измежду природата. Надяваме се, че с подобен шампионат ще притеглим оптимално необятна аудитория, която да поддържа идеята на университета.”, споделя Емилия Занкина, заместник-ректор на АУБ.

Медиен сътрудник на събитието е NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР