Тази година ще бъде белязана от епичното екшън присъствие на

...
Тази година ще бъде белязана от епичното екшън присъствие на
Коментари Харесай

Когато има екшън, хумор и яки боеве, става дума за новия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Тази година ще бъде белязана от епичното екшън наличие на новия филм от франчайза Бързи и гневни. Абсолютните доайени в областта на актуалните екшън филми и ехидно поднесеното възприятие за комизъм Дуейн Джонсън и Джесън Стейтъм се завръщат за един шокиращ, съдбоносен конфликт с Бързи и гневни: Хобс и Шоу. Войната межу тайните сътрудници Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) стартира още от Бързи и гневни 7 и се развива завладяващо да появяването на първия независим филм от поредицата. Сега е времето да загърбят остарялата омраза и да се изправят против най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично модернизиран анархист, който управлява рискова билогична болест и възнамерява да промени човечеството вечно.

Блестящият сътрудник на МИ-6 и сестра на Декард Шоу - Хейти Шоу (Ванеса Кърби) също става част от историята и влиза в директна борба с Брикстън. Въпросът най-после ще е кой кого. В новия филмов откъс на кино лентата феновете едвам си поемат мирис поради изключителната динамичност в действието и разнообразните екзотични местоположения, където се развива сюжетът. Безпроблемното подчинение на небостъргачи, безкомпромисното летателско осъществяване с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващите на всяка крачка мотиви за зверско „ меле “, трансформират продукцията в самобитен екшън шедьовър, заслужаващ особено отношение. Като „ черешката на тортата “ идва и екзотичната нотка в лицето на майката и братята на Люк Хобс, които са типични представители на дребната тихоокеанска страна Семоа. Режисьор на кино лентата е Дейвид Лийч (Атомна русокоска, Дедпул 2).

Сценарият е дело на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на Бързи и гневни: Хобс и Шоу са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.

Бързи и гневни: Хобс и Шоу ще ни опишат играта от 2 август в кината, IMAX и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР