Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти –

...
Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти –
Коментари Харесай

Дъщерята на Анелия като холивудска звезда на абитуриентския си бал – Ивон заблестя с маркова рокля и тежък грим (Снимки):

Тази година можем да назовем годината на звездните зрелостници – към този момент ви показахме синовете на президента Румен Радев и на фолк певицата Нелина. Сега пристигна ред на една от най-одумваните млади дами у нас, дъщерята на Анелия и Коко Динев  – модифицираната Ивон.

Красивото момиче, което още от ученичка си напомпа джуките и върви с тежък грим, се появи като абитуриентка.

Вчера бе нейният ден и зрелостничката чества бал. Пълнолетната към този момент дъщеря на певицата заложи на блестяща черна рокля с намерено рамо и провоктивен грим, не без утвърждението на майка си.

 Анелия щерка

Скъпарският тоалет е подарък от Анелия. Певицата не е пестила пари,  а е развързала кесията си за обичаното си дете.  Не излиза наяве на коя влиятелна марка е заложила певицата. Но от надалеч проличава, че роклята е много скъпа.

 Ивон Динева бал

Снимки: Инстаграм

Зрелостното празненство почнало в централен софийски хотел. А в късните часове зрелостниците траяли да купонясват в елитна чалготека, където останали до ранни зори.

 Ивон на Анелия бал  Ивон Динева абитуриентка

А че са се забавлявали на макс се схваща от фрагментите, които Ивон Динева разгласява в стори в профила си в Инстаграм. От фотосите разбираме, че дъщерята на Анелия си е прекарала ужасно.

 Ивон на Анелия  Ивон Динева абитуриентка

Не се схваща дали е била съпроводена от джентълмен на бала, само че пък майка й единствено часове, откакто я изпрати, пусна за първи път фотография с новия си обичан.

 Анелия обичан

Е, певицата не му сподели лицето, а единствено вплетените една в друга ръце. Но и това е нещо, имайки поради потайността на звездата в персонален проект.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР