Тази година конкурсите за красота се оказват едни от най-обсъжданите

...
Тази година конкурсите за красота се оказват едни от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Защо всички нападат нова Мис Германия

Тази година състезанията за хубост се оказват едни от най-обсъжданите събития през годината, към които се подвига много звук. След като 20-годишната Ив Жил стана Мис Франция 2024 година, състезанието приключи със чудноват спор, подбуден от обстоятелството, че новата Мис Франция е с... къса коса. Имаше и съществени нападки против Мис Япония - Каролина Шиино, която е родом от Украйна. Дори се стигна до такава степен, че те се отхвърли от короната си.
 Каролина Шиино се отхвърли от купата си - за какво родената в Украйна Мис Япония остави короната
Пореден скандал към родената в Украйна Мис Япония

Когато мръсните секрети излязат на показ

А в този момент следващ скандал се заформя към прясно коронясаната Мис Германия. Онлайн скандал избухна към 39-годишната архитектка Апаме Шьонауер, която завоюва състезанието Мис Германия 2024. Факт е, че тази година уредниците отстраниха възрастовата граница - преди този момент участниците трябваше да са на възраст под 39 години, а в този момент най-възрастната от тях е 42-годишният Миньон Коволлик.

Журито на немския конкурс разгласи спечелилия от десетте финалисти, които претендираха да показват страната на международно равнище. Това се оповестява в Instagram и уеб страницата на Мис Германия. Тъй като Шьонауер е от Иран, нейната съществена задача е да оказва помощ на мигрантите да се интегрират в обществото, което наподобява е оказало влияение в избора на съдиите.

Заради произхода, възрастта и външния тип на дамата обаче, поддръжниците на състезанието бяха съществено възмутени. Повечето хора в обществените мрежи я назовават грозна и й предсказват, че ще приключи последна на Мис Свят. " На моята улица живеят най-малко 5-10 по- красиви дами ", написа един, а различен добавя: " Надявам се идната Мис Германия да бъде извоювана от негър. " " Толкова ли не можаха да изберат някоя друга, която първо да е германка и второ, да не е чак подобен крокодил. "

Някои интернет консуматори обаче се изрекоха в нейна отбрана: " И аз бях объркана първоначално. Но да си " мис... " значи повече от външен тип. Тя приказва доста добър немски, тя е усмихната и интелигентна ", написа една жена, до момента в който друга споделя: " Поздравления... Вие сте превъзходен образец по какъв начин се реализира триумф с старание и труд. Произходът ви би трябвало да е от второстепенно значение. "

Много германци са смутени от обстоятелството, че млади 18-годишни девойки без опит е трябвало да се състезават с дами над 39, които имат деца и надлежно доста повече опит.

Що се отнася до новата Германия, на 6-годишна възраст Апаме Шьонауер се реалокира от Иран в Германия като преселник. Първите години на живот в непозната страна са сложни за нея заради опитите й да се " впише " в обществото, само че и да не не помни корените си. Заради опита си тя взема решение да работи с дами мигранти, които в Германия са над 11 милиона. Шьонауер възнамерява да насърчи младите дами да се борят за своите права, което тя самата съумява да направи. В момента работи като проектант и има две деца, написа Obozrevatel.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР