Тази година еуфорията покрай абитуриентските балове е в разгара си,

...
Тази година еуфорията покрай абитуриентските балове е в разгара си,
Коментари Харесай

Звезден абитуриент: Синът на Нелина направи фурор на бала – майка му мина за негова съученичка (Снимки):

Тази година еуфорията около абитуриентските балове е в разгара си, а ние се стараем да ви покажем най-интересното от София и страната. Така попаднахме на следващия звезден зрелостник – сина на поп фолк певицата Нелина.

Изпълнителката не скри щастието, което я заля точно на 24 май, откакто видя порасналото си момче с костюм на бала му.

Тя описа по какъв начин е протекла вечерта на бала на Крис и по какъв начин самата тя е изненадала съучениците му в тази значима и запаметяваща се за тях нощ.

 Нелина наследник

„ Честито довеждане докрай, наше прелестно момче! Гордеем се с теб, обичаме те доста и ти желаем всичкото благополучие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни фантазиите си! Попътен вятър в живота “, пожела му Нелина.

Гордата майка описа, че Крис я е помолил да пристигна на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й.

„ Имах присъединяване същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко допустимо и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те съумяха да си създадат фотоси. Този ден е паметен за нас и в никакъв случай няма да се повтори “, разкри тя.

 синът на Нелина бал

„ Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май, благодарихме за грижите през годините и всички дружно тропнахме хоро “, разяснява още тя.  Гордата майка и Крис алегорично подарили на зрелостниците по един „ Бял мерцедес “, а щастливата Нелина получила доста похвали, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

 Нелина зрелостник

От няколко месеца Крис работи, а след довеждане докрай на междинното си обучение желае да кандидатства бизнес, защото това го влече.

 Нелина наследник зрелостник

„ Ние с него сме късметлии, родени сме под щастлива звезда и знам, че ще успее в живота “, хвали се Нелина, която в последно време няма свободен ден от участия, написа show.blitz.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР