Тази година есенното равноденствие ще настъпи в нощта на 23-ти

...
Тази година есенното равноденствие ще настъпи в нощта на 23-ти
Коментари Харесай

Есенното равноденствие наближава: Тези 3 ритуала могат да преобърнат живота ви, не ги пропускайте

Тази година есенното равноденствие ще настъпи в нощта на 23-ти септември. Това е денят, в който публично се сбогуваме с лятото и обръщаме погледа към красивата есен. Не е загадка, че в дни като този силата е по-специална и могат даже да преобърнат живота ни към по-добро, стига да знаем по какъв начин да се възползваме от заряда, който носят. 

Сред античните славяни есенното равноденствие се е считало за един от най-важните празници в годината. На този ден те благодарили на природата за богатата годишна продукция и започвали подготовка за по-студеното време. Смята се, че какъвто бъде денят на есенното равноденствие, такова ще бъде времето и през целия сезон. 

От астрологична позиция, есенното равноденствие се пада на прехода на Слънцето от знака Дева към Везни. Това значи, че настроението ни ще се измести към взаимоотношенията и търсенето на естетика. Важно е да изживеете този ден по този начин, че да положите солидна основа за благоденствие за интервала до 22 декември. Тези 3 ритуала ще ви оказват помощ да дадете чудесно начало на есента и безусловно могат да трансформират живота ви:

 жена, есен

Подредете 

Това е денят, в който би трябвало да отделите задоволително време, с цел да изхвърлите всички непотребни движимости от къщата си. Подредете дрешника си, работното си място и въобще - всичко, което ви заобикаля всеки ден. Отървете се от безусловно всичко, което не ви е нужно сега и не оставяйте нищо " за всеки случай ". Ако не желаете да изхвърлите някоя движимост и знаете, че ще послужи на другиго, то я подарете или я дарете - сходно деяние ще усъвършенства финансовото ви състоянив за вбъдеще.

Почистете даже паметта на телефона и компютъра си. Отстранете всяка непотребна информация. Всичко, което е надживяло времето си, към този момент няма смисъл, дайте път на новите неща. 

Подредете всичко в главата си. Направете лист на уговорките си и вкарайте в ред всичко, което ви следва. Подредете целите си. Помислете за всичко, което ви пречи да вървите напред. Сега е моментът да се отървете от неприятните си привички и да започнете изначало. Запишете на лист хартия всичко, от което желаете да се отървете, без значение дали са неприятни привички, отрицателни модели на държание или заболели взаимоотношения. Прочетете още веднъж всичко написано и го изгорете, уверете се, че огънят е загаснал и по-късно разпръснете пепелта напразно. Повярвайте, след този обред безусловно физически ще усетите филтриране. 

Започнете работа върху взаимоотношенията си с другите

След цялостното почистване е време да започнете да изграждате хармонични връзки. Ако от дълго време желаете да сключите мир с някого, време е да поискате амнистия и да поговорите с него. Ретроградният Меркурий способства за връщането на остарели прекратени връзки, тъй че е прекомерно допустимо да срещнете този човек инцидентно. 

Също по този начин е добре да извършите проверка и в връзките с колегата си – имате ли недоволства един към различен? Проведете диалог, споделете чувствате си един към различен и изберете позицията на слушателя. Тогава ще ви стане ясно какво би трябвало да измененията, с цел да потръгне връзката ви в вярната посока.

 жена

Започнете това, за което от дълго време мечтаете

Искате да живеете здравословно? Да упражнявате повече, да се храните добре? Е, в този момент е моментът да го извършите, тъй като силата в деня на равнодействието е магична! Всичко, което стартирате в този ден, бързо ще се трансформира във ваш табиет. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР