Тази есен, точно когато животът е влязъл в работен ритъм

...
Тази есен, точно когато животът е влязъл в работен ритъм
Коментари Харесай

Резервираме си „Билет до рая“ с Джордж Клуни и Джулия Робъртс

Тази есен, тъкмо когато животът е влезнал в работен темп и всички тъгуват за безгрижието на лятото, единствено в кината, неповторимите звезди на Холивуд – носителите на „ Оскар “ Джулия Робъртс и Джордж Клуни ни насочат неустоимото предложение да ги придружим на незабравимо странствуване до гореща кино дестинация със занимателната сантиментална комедия Билет до парадайса. Двамата влизат в ролята на някогашни брачен партньор и брачна половинка, които, меко казано, не могат да се понасят, само че са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на щерка си.

В Билет до парадайса, с цел да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Кейтлин Дивър), дружно с най-хубавата си другарка (Били Лорд), отпътува на странствуване в Бали. Когато младата жена се среща с локален юноша, тя внезапно взема решение да се омъжи за него и е подготвена да загърби целия си доскорошен живот и бъдещето си, в името на любовта. Но не и в случай че мама и тате (Робъртс и Клуни) имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени, да попречат на Лили да повтори личните им неточности и са подготвени да минат всевъзможни граници на възпитание и здрав разсъдък, единствено и единствено да предотвратят сватбата. Дали обаче ще съумеят да изпълнят пъкления си проект преди да се избият взаимно? И допустимо ли е под дима на бойното поле още да тлее обич?

Първият филмов откъс на Билет до парадайса разкрива част от трогателна история, хумора, романтиката, забележителните и извънредно занимателни актьорски превъплъщения на звездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и необикновено красива природа, които ще очароват феновете пред екрана. Режисиран от Ол Паркър (Mamma Mia! Отново заедно) и сниман на локация в Куинсланд, Австралия, кино лентата ще предложи на феновете в киносалоните съвършеното бягство от есенната действителност.
Освен режисьор на Билет до парадайса, Ол Паркър е и сценарист дружно Даниел Пипски. Продуценти са Тим Бивън, Ерик Фелнър, Сара Харви, Дебора Болдърстоун, Джордж Клуни, Грант Хеслов, Джулия Робъртс, Лиса Робъртс Джилиън и Мелиса Ярес Джил. В функциите са Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Кейтлин Дивър, Били Лорд, Лукас Браво и други

Резервираме своя Билет до парадайса тази есен единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР