Тази есен емблематичната софийска зала 1 ще посрещне наследника на

...
Тази есен емблематичната софийска зала 1 ще посрещне наследника на
Коментари Харесай

Марио Бионди: Гласът е странно чудо

Тази есен емблематичната софийска зала 1 ще посрещне наследника на Бари Уайт – Марио Бионди, който дава обещание същински незабравими страсти за своите фенове.

Бионди идва в София по покана на Национален замък на културата и Фондация Аполония, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година. Марио споделя, че късно е осъзнал, че характерният му тембър ще се трансформира в негова артистична еднаквост.

„ Гласът е необичайно знамение. Когато свирите на инструмент, натискате бутон и знаете тъкмо какъв тон се излъчва. С гласните струни тонът може да бъде взет по 200 разнообразни метода, само че центрирането му напълно със 100 процентова интонация е пъклен сложна задача “, разкрива изпълнителят.

Първият огромен пробив на Бионди идва с песента This Is What You Are през 2004 година. Първоначално сингълът е очакван само за японския пазар, само че скоро след дебютното му лъчение, неустоимото осъществяване се вижда и в Европа. Известният английски диджей Норман Джей включва песента в плейлистата си в шоуто на BBC1, а гласът на Марио Бионди стремително стартира да прекосява целия Европейски континент, а Британското консулство го награждава с премия за най-хубав актьор.

Автентичността и мекотата на осъществяване си проличава и в последния летен шлагер на Бионди – Sunny days. В него той си партнира с изгряващата джаз звезда Кливланд Джоунс, а Марио е безапелационен за песента: „ Това е моята концепция за музика “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР