Тази есен един куп тик-ток звезди се надяват да влязат

...
Тази есен един куп тик-ток звезди се надяват да влязат
Коментари Харесай

Забавен и скандален сезон: Ето кои са фаворитите за новия „Биг брадър“

Тази есен един куп тик-ток звезди се надяват да влязат в къщата на „ Биг брат “ и да си премерят силите, уменията и неприятния си език. Една от тях е Маг Папазов, който се чака да е първият участник в шоуто. Очаква се ексцентричният вълшебник да си има пререкания с транссексуалната Рашия.
„ Биг брат “ публично се завръща у нас след 6-годишна пауза. В момента вървят кастингите, като от Нова телевизия са пуснали анкетна карта с разнообразни въпроси. Картата може да се попълни от всеки, който желае да взе участие в риалити формата.
Една от искащите, която също ще си има работа с устатия маг, е претендентка за короната на „ Мис плюс сайз “ Ваня Великова. Самата тя призна пред камера, че е жрица на любовта.
Очаква се новият сезон на предаването да бъде доста занимателен и доста абсурден. Други считат, че би трябвало да се запишат за присъединяване всички тик-токъри и всички инфлуенсъри, с цел да стане празненството цялостно, твърди България Днес.
Участниците в новата порция сеир ще са доста разнообразни и атрактивни. Сред най-спряганите имена са Нора Недкова, Владимир Кулагин, както и Здравко Василев, който завоюва първия сезон на шоуто през 2005 година.
Кулагин, който е с пиперлив език, надали ще бъде позволен до къщата, тъй като към този момент взе участие във „ ВИП брат “. Все отново почитателите биха се радвали да го видят още веднъж поради словесните му изцепки.
„ Върнете ни ВИП-овете “, пишат още феновете, които са настървени за по-големи зрелища. Защото, както си спомняме, най-голямо шоу вършат известните и феновете се побъркват да им видят резила.
Други почитатели упорстват в къщата да влезе Мартин Николов от „ Игри на волята “.
„ Най-якото риалити евър. Повече селяци да вкарате, с цел да е по-интересно “, гласи единият от постовете.
Засега от Нова телевизия отхвърлят да разгласят кой ще е новият водещ на предаването, само че несъмнено той ще е прочут. От малкия екран отхвърлят и да назоват по кое време тъкмо ще започва предаването. Все още единствената информация е единствено рекламата за кастинг.
С неспокойствие чакаме да разберем кои са новите участници и дали те ще оправдаят упованията на феновете за сеир и интриги.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР