Тази безумна нощ в парламента ни върна много дни назад.

...
Тази безумна нощ в парламента ни върна много дни назад.
Коментари Харесай

”Ние идваме”: Коалицията БСП, ДПС и ГЕРБ настоява корупцията да управлява България

" Тази безумна нощ в Народното събрание ни върна доста дни обратно. Всички в страната би трябвало да са наясно, че обединението сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ и през днешния ден упорства корупцията да ръководи България. Дисциплинираното им гласоподаване махна Обществения съвет към Централната изборна комисия, тъй като явно свободните жители ще гледат в ръцете на назначените от партиите им лица. ", декларират от " Ние идваме! ".

Според гражданското съдружие се затруднява или даже става невероятно гласуването на българите зад граница, както и изборът на техни представители в регион " Чужбина ", макар " постоянно развяваното родолюбие " и огромния брой наши сънародници, които живеят отвън страната. От организацията показват още, че едно от достиженията на парламентите след митингите е зачеркнато с " огромна корумпирана линия ", тъй като превръщането на машините в непотребен предмет още веднъж отваря необятно вратите за корупцията.

" За да опорочиш няколко стотин хиляди гласа са нужни пари и механизъм това да се случи. За да се възползваш от тези гласове в името на властта, се постанова след това да върнеш услугата на този, от който си взел парите. Така корупцията в ръководството е обезпечена още преди да са пристигнали изборите ", акцентират от " Ние идваме! ".

От групировката декларират също, че корупцията е обезпечена с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. " Всички би трябвало да знаят това, когато приказват за партии на смяната и партии на предишното. Опитите за мимикрия на Българска социалистическа партия към този момент са непотребни. В предишния парламент спасението се наричаше Крум Зарков. В този парламент избавление няма ", допълват от гражданското съдружие.

Според организацията до това се е стигнало поради недалновидната политика от " партиите на смяната ", които останали в малцинство, и поради реваншистката политика на " партиите на корупцията " при ръководството на Бойко Борисов. " Днес още веднъж се разиграва жалка комедия, в която депутатите отварят вратата за подправените протоколи и пуснатите вкупом бюлетини, а " положителният " Борисов ги моли да не са толкоз крайни. Има ли още кой да има вяра в този презрян цирк ", питат от " Ние идваме! " и афишират, че ще поддържат всеки митинг, който пази мъчно извоюваните права за жителите.

" Перверзията властта да се взема с машинация постоянно има край и, в случай че тези, които са в Народното събрание, не го схванат сами, то ще им го разбираем още веднъж от площадите. Това е същинският избор пред депутатите, които би трябвало да гласоподават измененията в Изборния кодекс на второ четене. Жалко е историята да се повтаря, само че който не е схванал първия път, ще се наложи да отиде на изправителен ", разясняват от групировката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР