Тази агония трябва да има край. Народното събрание трябва да

...
Тази агония трябва да има край. Народното събрание трябва да
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Как Слави Трифонов харесва Румен Радев, а не харесва правителството му?

Тази мъка би трябвало да има край. Народното събрание би трябвало да вземе решение. Трябва да намерим чисто процедурния метод това да се случи. Държавата има задоволително други проблеми, че да продължи да се занимава с това. Това сподели в предаването " Лице в лице " депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев във връзка проблема с оттегления проектокабинет на " ИТН ".

По отношение на идващия мандат, ГЕРБ ще си създадат театъра, те би трябвало да прикрият тоталната си изолираност. След като ГЕРБ си изиграят театъра, би трябвало да гледаме към третия мандат. Президентът взема решение на коя политическа мощ ще връчи мандата. Това е напълно отговорност на президента, ние нямаме право да се бъркаме в неговите решения. Ние имаме решение на Националния съвет, в случай че получим мандата, да го вземем мандата и да предложим служебното държавно управление да остане като постоянно. Ако получим мандата, ще има диалози с политическите сили в Народното събрание, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, съобщи Мирчев.

Предизвикателствата пред нашата страна са доста огромни – като да вземем за пример Коронавирус рецесията и Националния проект за възобновяване, инфлацията пораства, пенсиите би трябвало да бъдат преизчислени. Има належащи неща, които би трябвало да се решат и би трябвало да се заемам с тях, уточни социалистът.

Трябва да сложим периодите, да сложим рамките и да действаме. Трябва да сложим дилемите и избраните хора, които да ги решат, добави той.

Надявам се на малко повече разсъдък от Слави Трифонов. Той сподели, че ще поддържа Румен Радев за втори президентски мандат. Не мога да схвана по какъв начин го харесваш и подкрепяш, а не харесваш и подкрепяш неговото държавно управление. Слави Трифонов от една страна приказва едно, само че прави напълно друго. Разбирам че се пробва да прикрие неуспеха да осъществя мандата, само че не трябва това да става на гърба на президента, сподели още Стоян Мирчев.

Бел.ред.
2.5 млн. българи мажоритарни избори в два тура за Народно събрание, само че политиците отхвърлят да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР