Тазгодишният Ролан Гарос ще остане завинаги в съзнанието на специалистката

...
Тазгодишният Ролан Гарос ще остане завинаги в съзнанието на специалистката
Коментари Харесай

Затрогващ жест: Дисквалифицираната Като със специален подарък за детето, което уцели с топка

Тазгодишният Ролан Гарос ще остане вечно в съзнанието на специалистката на двойки Мию Като, чието присъединяване в Париж имаше своето злополучно начало и благополучен край. Тандемът на японката и Алтила Сутяди завърши по извънредно нежелателен метод акцията си във френската столица, откакто в дуел от осминафиналната фаза Като по нехайство уцели едно децата, подаващи топките, което докара до светкавична дисквалификация за седмите сложени в схемата.

28-годишната японка поради случилото се беше лишена от това да получи парично заплащане за присъединяване си в шампионата, както и точки за международната класация, само че пък в същото време ѝ беше разрешено да продължи присъединяване си при смесените двойки, където в дует с германеца Тим Пюц извървяха целия път до купата на Ролан Гарос и ориста като че ли върна на Като това, което ѝ лиши толкоз несъзнателно. В празненствата след спечелването на трофея, който се явява дебютен подобен за азиатката в Големия шлем, Като показа в своя профил в Twitter трогателна фотография, на която беше дружно със същото момичето, което по-рано беше в центъра на събитията на нейната дисквалификация, а самата обява гласеше следното:

" Радвам се да чуя, че се справяш добре и продължаваш да бъдеш доброволец в ролята си на подавачка на топки. Прави ме същински щастлива да чуя това. Надявам се, че ще ти хареса подаръкът, който ти направих, и чакам с неспокойствие да те видя още веднъж! Пожелавам ти всичко най-хубаво! ", гласи обявата на новата " мейджър " шампионка.

I`m glad to hear that you are doing well and continue to Volunteer as a Ball Girl. It makes me very happy to hear this. I hope you enjoy the gift that I got you, and I look forward to seeing you again! Wishing you the Very Best!
— Miyu Kato / 加藤 未唯 (@miyukato1121)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР