Тайсън Фюри побърза да отговори на Олександър Усик за отказа

...
Тайсън Фюри побърза да отговори на Олександър Усик за отказа
Коментари Харесай

Фюри към Усик: Намери си топките и ела да се видим

Тайсън Фюри побърза да отговори на Олександър Усик за отхвърли му да се бият през декември, като в типичния си жанр реши да го предизвика с обява в обществените мрежи.

„ Усик, средняк, казваш, че искаш WBC и че се държала от роми. Да, държи се от роми, от „ Циганския крал “. И се държи крепко, в действителност крепко. Всички пътища водят към двуметров бехемот. Ще те унищожа, средняко! Средняк, ще бъдеш разрушен на късчета. Казваш, че искаш да се биеш с мен, откакто си победил бодибилдъра, предизвикваш ме по малкия екран и в този момент се държиш като женчо - бягаш, криеш се, казваш, че имаш травми. Нямаш травми! Спечели някакъв спаринг. Идвай да се бием през декември, щом толкоз ти знае устата, с цел да забележим дали държиш на думата си, средняко. Няма значение дали ще е през септември, през април или през август следващата година. Изходът ще е еднакъв - ще те разбия! Аз съм двуметров 130-килограмов бехемот. Ще те унищожа, средняко. Намери си топките и ела да се забележим “, сподели Фюри в канала си в Twitter.

По-рано украинецът съобщи, че не желае да се бие по коледните празници, тъй като има травми за лекуване и желае да прекара време със фамилията си, тъй като не е излизал от фитнеса през последните 6 месеца.

Special message to
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР