Тайсън Фюри е 18 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър преди

...
Тайсън Фюри е 18 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър преди
Коментари Харесай

Фюри с 18 кг по-тежък от Уайлдър преди дългоочаквания мач

Тайсън Фюри е 18 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър преди дълго чакания боксов конфликт, който ще можете да гледате директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg на 10 октомври (неделя) от 04:00 ч..

Фюри спря кантара на 125.65 кг, а противникът му - на 107.95 кг. Уайлдър е с рекордно тегло в професионалната си кариера, което може би значи и по-различен метод по отношение на предходните две борби против Циганския крал.



" Исках да наподобявам и да се усещам секси. Вдигам над 160 кг от лежанка, тъй че колкото и да тежи той, мога да го избутам. Няма да може да ме притиска. Прероден съм. Време е за отмъщение. Нямам самообладание да покажа на света какво съставлявам. Ще се показва още веднъж като Дионтей Уайлдър ", разяснява на кантара Бронзовия бомбардировач - кандидат за купата на Световния боксов съвет (WBC).

Шампионът Фюри бе посрещнат с бурни освирквания и отвърна, показвайки междинен пръст.

" Нямам самообладание. Ще го нараня доста. След това няма да можете да го познаете. Погледнете - сърцето му ще изскочи. Ще те размажа, прошляк! ", нападна Фюри.

" Теглото и размерите нямат значение. Може да си 90 кг, само че да нокаутираш някой 160-килограмов. Не пъдя съответно тегло. Храня се добре и упражнявам задоволително крепко. ", добави британецът.

Разликата в килограмите бе сходна и при двата им предходни дуела - 116.4 против 96.3 кг, а по-късно 124 против 105 кг.

През декември 2018 година Уайлдър и Фюри се изправиха един против различен за първи път. Мачът изненадващо приключи наедно, а малко повече от година след него пристигна време и за втори епизод. На 22 февруари 2020 година Тайсън Фюри се прибра у дома като първенец на Световния боксов съвет (WBC). Оттогава Уайлдър жадува за възмездие.

Поражението от Фюри остава единственото за Уайлдър на професионалния кръг (42-1-1), до момента в който Тайсън има едно тъждество в кариерата си и 30 победи.



Не пропускайте третия конфликт сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър директно по, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта стартира в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминационната точка се чака към 6:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР