Тайрън Норис, бивш разработчик на софтуер, е разорен, след като

...
Тайрън Норис, бивш разработчик на софтуер, е разорен, след като
Коментари Харесай

Инвеститори от малцинствата се борят за място в света на криптовалутите

Тайрън Норис, някогашен разработчик на програмен продукт, е опустошен, откакто два пъти влага спестяванията си в криптовалути и губи всичко. Но остава в тази област на вложението, изграждайки метавселена на хип-хоп игри.
Технологията към този момент е преобладаваща. Нищо не може я спре. Когато имах всички тези пари, не разполагах с цялото познание по какъв начин да ги влагам рационално. И до момента в който парите ми намаляваха, аз трупах познания. И по този начин в този момент съм на стадий, в който имам познания, само че нямам пари. Но съм добре, тъй като съм убеден, че парите ще се върнат.
Тайрън Норис – вложител в криптоактиви

Рахва Берхи, някогашен изпълнителен шеф на криптоборса, напуща тази област, откакто вложенията ѝ потъват и тя се бори да откри мястото си на една от дребното чернокожи дами в тази промишленост.
Мисля, че доста хора в моята общественост видяха криптовалутите като опция и метод да влязат през вратата на огромните финанси, без да ги стопират всички пазачи.
Рахва Берхи – някогашен вложител в криптовалути

Всички като тях са привлечени от концепцията за крипто като път към трупане на благосъстояние отвън класическите финансови системи с дълга история на расова дискриминация и равнодушие към потребностите на малцинствата в Америка.Според изследвания на изследователския център " Пю " през 2021 и 2022 г, към една пета от чернокожите, испаноговорящите и жителите от азиатски генезис в Съединени американски щати са купували, търгували или употребявали криптовалута, спрямо 13% от белите респонденти. В допълнение, данни от Борда на шефовете на Управлението за федерален запас демонстрират, че чернокожите вложители са по-склонни да имат криптовалути, в сравнение с акции или взаимни фондове, до момента в който противоположното е годно за вложителите с бял цвят на кожата.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР