Тайнствената Мирослава Михайлова, която бе ранена тежко по време на

...
Тайнствената Мирослава Михайлова, която бе ранена тежко по време на
Коментари Харесай

Ранената с Трактора Мирослава Михайлова: Родих тайно син на Алексей Петров!

Тайнствената Мирослава Михайлова, която бе ранена тежко по време на покушението над Алексей Петров, има непълнолетен наследник, който е правоприемник на някогашната барета. Той е на 4 години и носи името на бащата на Трактора – Илия. Отдалеч се вижда, че му е одрал кожата.

 

48-годишната жена е назначена като рехабилитаторка в Правителствена болница след ходатайстване от страна на Алексей Петров. Тя му е публична държанка, а и в последните години – неговият непосредствен човек.

 

Колеги на Мира от болничното заведение разкриват детайлности към произхода на малчугана и са безапелационни, че Трактора го имал за собствен наследник. Тя даже споделила пред няколко от колежките си, че е родила дете от него, само че подчертала, че й било категорично неразрешено да обявява този факт. Това е и повода, заради която малчуганът носи презимето и семейството на майка си, а Трактора поел цялостното му финансово застраховане, освен това бил много великодушен.

 

Запознати си спомнят, че преди към 5 години Мирослава изчезнала мистериозно от работното си място. Когато се върнала още веднъж, декларирала с необятна усмивка, че е станала майка. Отначало твърдяла, че е родила детето си от донор, а по-късно сменила версията, че синът й е осиновен. Липсват обаче данни тя да е тръгвала по дългия и комплициран юридически път на осиновяването, а и у нас, то е извънредно мъчно за уединен родител.

 

Колегите й не крият съмненията си, че малчуганът може да е роден от сурогатна майка, с цел да може Мира да подари Трактора с по този начин мечтания от него наследник в продължение на десетилетия. Все отново детето е родено, когато тя е на достолепните 44 години.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мирослава Михайлова любовница Алексей Петров син Илия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР