Тайните служби, които отговарят за охраната на първите лица в

...
Тайните служби, които отговарят за охраната на първите лица в
Коментари Харесай

7,1 хил. долара за наем на луксозни портативни тоалетни е похарчила тайната служба на САЩ по време на отпуската на Тръмп

Тайните служби, които дават отговор за защитата на първите лица в Съединени американски щати са похарчили 7,1 хиляди $ за наем на първокласни портативни тоалетни по време на отпуската на президента на страната Доналд Тръмп в неговия голф клуб в Бедминстър, щата Ню Джърси. Това излиза наяве от обява на USA Tuday, позоваваща се на финансов доклад, намиращ се разполагаем на организацията American Bridge.
Както се оповестява, тайните служби са подписали контракт с компанията Imperial Toilets за даване на тоалетните от 3 август. След седмица договорът е бил удължен, като съгласно данните, за времето от 3 до 21 август общата сума съставлява 7,1 хиляди $.
„ Ако би трябвало да похарчите хиляди долари за портативни саксии, дайте това на Доналд Тръмп. Този човек в дословния смисъл на думата изхвърля парите ни в тоалетната “, оплаква се Бед Байнъм, представител на American Bridge, която следи за това републиканците да носят отговорност за думите и дейностите си.
Тайните служби по време на президентството на Тръмп са почнали да изразходват повече средства за защита за фамилията на президента, привличайки за това повече хора. Както бе обявено по-рано през тази седмица, шефът на ведомството Рандолф Алес е декларирал, че поради голямото натоварване и натрупалият се ексклузивен труд, фондът за годишните заплати на американската загадка работа към този момент е привършен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР