Тайни срещи с колегата си Илиян е имала Алисия, научи

...
Тайни срещи с колегата си Илиян е имала Алисия, научи
Коментари Харесай

Алисия се среща тайно с Илиян в къщата на Коцето

Тайни срещи с сътрудника си Илиян е имала Алисия, научи ПИК. Звездата на " Ара " и сътрудника й от " Пайнер " са се виждали и то два пъти в къщата на Константин, който сега живее на друго място - в имението на " Биг Брадър " до Нови хан.

Причината за срещите на Алисия и Тупалката обаче е професионална. В новопостроения дом на Коцето са протекли фотосите към видеото на втория им дует, който към този момент е подготвен. Песента ще излезе със заглавие " За последно " и ще бъде промотирана по " Планета ТВ " на 24 ноември, петък.

След безапелационния триумф на " Нито дума ", година по-късно Алисия и Илиян още веднъж се събраха, с цел да зарадват меломаните с втора колаборация. Песента е по музика на Боби Павлов, а текстът е написан от Мариета Ангелова.

За разлика от " Нито дума ", чийто видеоклип се завъртя по Фен ТВ, " За последно " ще се излъчва в ефира на " Планета ".

Алисия и Илиян не скриват вълнението си от идната премиера и са безапелационни, че да запазят безмълвие по този план е било едно от най-трудните неща.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР