Тайната на майка ми шокира всички. Никой не е подозирал,

...
Тайната на майка ми шокира всички. Никой не е подозирал,
Коментари Харесай

Майка ми е крила огромна тайна през целия ми живот

Тайната на майка ми шокира всички. Никой не е подозирал, че тя е постъпила по този метод.

Очаквах с неспокойствие деня, в който ще срещна годеника ми със фамилията. Когато влязохме в жилището, мама и баща ни поздравиха дружно.

Димитър стисна ръката на татко ми и сподели: „ Добър ден! Приятно ми е да се срещнем! ” После протегна ръка към майка ми, само че тя го погледна доста необичайно. Пребледня, като че ли нещо бе се случило. Тогава татко ми я хвана за рамото и попита: „ Скъпа, всичко наред ли е? Може ли да сядаме на масата? ”

Мама бързо се опомни, сподели, че й на нея й е прелестно да се срещнат и ни вкара в стаята. Масата беше красиво подредена, свиреше приятна музика. Но усетих, че в стаята царува напрежение.

На масата майка ми стартира да разпитва Димитър за родителите му. Не разбрах за какво би трябвало да знае всичко за тях.

Неуверено майка ми попита: “Баща ти се споделя Симеон Петров, нали? ”

Димитър беше сюрпризиран: „ Да, по този начин е. Но от кое място познавате татко ми? ”

Татко и аз гледахме мама озадачено.

Разплакана, тя продължи: „ Нели, доста скърбя, само че ти и Димитър не можете да бъдете дружно. ”

Тогава тя ни описа своята история.

„ В учебно заведение срещнах момче. Забременях преди дипломирането, само че не му споделих. Той искаше да замине за столицата и аз не го стопирах. Тогава се срещнах с татко ти. ”

Той се влюби в мен и незабавно ме помоли да се омъжа за него. Месец по-късно го осведомих, че ще ставаме родители. Разбира се, той беше доста благополучен. Не желаех да схванеш за всичко по този метод, елементарни ми. ”

Вижте още: Свекървата ме изрита на улицата с бебе на ръце

През сълзи попитах: „ Защо не си ми споделила, че татко ми не е мой биологичен татко?! Искаш да кажеш, че Димитър е мой брат? ”

Не можех да допускам на това, което чух. Имах потребност от доказателство. С Димитър си направихме ДНК тест. Той удостовери страховете ни. Тайната на майка ми унищожи живота ми. Не знам дали ще мога да й простя.

Най-много ме боли за татко ми. Той знаеше, че в учебно заведение тя е излизала с някого. Но не е предполагал, че ще го съобщи по този метод. Той ме увери, че постоянно ще бъде мой татко, без значение какво демонстрира теста. Знам, че е откровен. Но болката в мен не стихва. Толкова доста обичах Димитър.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР