Тайгър Уудс прие специално освобождаване за US Open в Pinehurst

...
Тайгър Уудс прие специално освобождаване за US Open в Pinehurst
Коментари Харесай

Тайгър Уудс получава специално освобождаване за US Open в Pinehurst

Тайгър Уудс одобри особено освобождение за US Open в Pinehurst No. 2, първият път, когато трикратният първенец се нуждае от освобождение, с цел да играе.

Уудс е освободен от всяко Открито състезание на Съединени американски щати, откогато за първи път игра през 1995 година като настоящ първенец на Съединени американски щати за дилетанти. Петгодишното му освобождение от спечелването на Мастърс през 2019 година изтече предходната година.

Освобождаването беше предстоящо и евентуално ще бъде първото от многото. USGA обръща изключително внимание на това кой е освободен от подготовка, като за последно присъди такова през 2021 година на Фил Микелсън.

Джак Никлаус, с четири трофеи на US Open измежду своите 18 професионални специалности, получи рекордните осем специфични изключения, в това число пет в един ред, до момента в който не спря да играе на Откритото състезание на Съединени американски щати след 2000 година в Пебъл Бийч.

Арнолд Палмър получи пет изключения от Откритото състезание на Съединени американски щати, последното през 1994 година, когато се върна в Оукмънт покрай родния си град за сбогува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР