Тъй като в Русия голям процент от по-младите и особено

...
Тъй като в Русия голям процент от по-младите и особено
Коментари Харесай

Русия: Секс символи ще вдигат бойния дух на фронта

Тъй като в Русия огромен % от по-младите и изключително от дамите не демонстрират огромен интерес към войната в Украйна, пропагандата реши да промени този факт – още повече, че краят на войната не се задава, написа „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “. За да доближат и до нежния пол и го „ заразят “ с национализъм, стратезите са измислили нов формат - по сходство на към този момент съществуващото предаване „ Подруги “ („ Приятелки “), което се радва на голяма известност с разискваните тематики, свързани със секса и взаимоотношенията сред половете.

Кои са трите " приятелки "

В новото предаване „ Подруги Z “, появило се в края на май в Ютюб, се изявяват видни дами като вярната на Кремъл военна кореспондентка Анастасия Кашеварова, някогашна съветничка на ръководителя на Думата Вячеслав Володин; Екатерина Агранович – продуцентка на пропагандния сериал „ Мобилизация “, която споделя, че поддръжката на мощните, млади и красиви дами е доста значима, и Уляна Стриж, която се дефинира като доброволка и оказва помощ на съветските военни на територията на анексирания Донбас.

Както показва Агранович – за шоуто ги въодушевил техният „ общ другар “ Владлен Татарски, „ боен сътрудник “, който бе погубен в Петербург. Той споделил: „ Не ни доближават жени-лидерки на публичното мнение, млади и красиви, след които да тръгнат военните. Нищо друго не би могло да стимулира мъжете по-силно “.

Разхубавяване в името на морала на войската

Трите мощно гримирани дами, които се стремят да наподобяват доброволно и занимателно, се оплакват, че „ специфичната интервенция “ в Украйна няма собствен секс знак – няма съветска Мерилин Монро, която да се появи на фронта пред бойците и да ги стимулира. 30-годишната, шикозно издокарана Уляна Стриж, която по генезис е от Украйна, твърди, че бойците на драго сърце биха обяснили на една жена с маникюр какво съставлява тяхното военно съоръжение – и по този начин биха се почувствали като същински мъже. Кашеварова пък споделя за млада дагестанка, омъжена за воюващ войник, която също била на фронта – като санитарка, само че все пак постоянно била добре гримирана и по този начин подтикнала всички бойци.

Още един ракурс от предаването, маркиран от ФАЦ: Агранович изяснява, че в анексираните източноукраински области има „ същински дами и същински мъже “ – явен агитационен намек против ЛГБТ. В сходство с поставената им задача, трите грации се кълнат в изконните съветски полезности. Кашеварова през смях споделя, че обича президента Путин, а Агранович дефинира поддръжничките на войната като ядро на „ патриотичното “ гражданско общество.

Какъв е резултатът?

За ударите, които Русия нанася на Украйна, не се споделя нито дума. Но пък Кашеварова възмутено акцентира, че Украйна води широкомащабна война против Русия и даже избива цивилни хора в тила, като да вземем за пример в Курск. Все отново дамите са единомислещи, че „ чичковците “ в Кремъл не са съумели да създадат задачите на „ интервенцията “ разбираеми за младежта, написа още ФАЦ.

Но какъв е резултатът от цялата пропагандна акция? Той надали е удовлетворил основателите на новия формат – феновете дефинират предаването като цинично и въобще не демонстрират задоволително интерес към него: първото издание е гледано от 15 000 души, а за канала в Ютюб са се абонирали единствено 1000.

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР