Тъй като температурите падат рязко и усещаме слана във въздуха

...
Тъй като температурите падат рязко и усещаме слана във въздуха
Коментари Харесай

Изненадващ закон за шофиране, който можете да нарушите, докато сте на топло през Коледа

Тъй като температурите падат внезапно и усещаме слана във въздуха – значимо е да сте на топло и да се завиете през зимата, само че знаехте ли, че може да нарушите закон зад кормилото, като го вършиме?

Увиването в палто, шапка, ръкавици и шал е значимо за мнозина през зимата, защото усещаме пронизващия мраз във въздуха. Но е значимо да знаете, че нашите зимни нагреватели може да ни основат проблеми и да натоварят водачите със солидни санкции.

Въпреки че е изкушаващо да се завиете на топло, когато шофирате, значимо е да сте в сигурност. Ако ви е студено, би трябвало да включите нагревателите на колата, вместо да се наслоявате, защото носенето на палто, шапка, ръкавици или шал може да „ повлияе на видимостта “ и „ способността да употребявате контролите на автомобила “, съгласно правни специалисти в Top Rated Law.

Професионалистите споделят, че отчетите, съгласно които пътнотранспортните катастрофи са „ пикови от ноември до януари “, а тежките произшествия са „ четири пъти по-чести “ през по-студенит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР