Тъй като предстоят едни от най-очакваните празници, в които семейството

...
Тъй като предстоят едни от най-очакваните празници, в които семейството
Коментари Харесай

Предложение за коледна декорация за трапезата

Тъй като предстоят едни от най-очакваните празници, в които фамилията се събира към трапезата, ви предлагаме една забавна концепция за украса на празничната софра. Ще ви предложа нещичко забавно, с което да ги изненадате прелестно.

Най-интересното е, че самата декорация може да се употребява. Може да я употребявате даже и за украса на салатата за всеки член от фамилията, зависи какъв брой време може да отделите, тъй като надали ще ви се занимава единствено с украса.

За изненадата са ви нужни 6 броя яйца, малко маслини, краставица и морков. Като допълнение ще ви е нужно изострен нож, назъбено ножче, дървено шишче и клечки за зъби.

Започнете, като сварите яйцата за към 12 минути, добре е да са по-твърдо сварени, с цел да ви е по-лесно. След като яйцата са сварени, изрежете по-малко от двете им страни, с цел да може да стоят устойчиво. Изрежете дължината на шишчето колкото двете яйца и към 1 см да стърчи още нагоре.

 Предложение за коледна украса за трапезата

Прекарайте шишчето по средата на две яйца, като ги сложите едно върху друго. На долното яйце направете с върха на ножа 3 дребни дупки, които запълнете с дребни късчета маслини. Горното яйце ще играе ролята на глава за очи направете две дребни дупки, които запълнете с маслини още веднъж, а за нос забучете дребна лента от моркова.

С помощта на назъбеното ножче отрежете едно кръгче от моркова и го забучете най-отгоре като шапка на снежния човек, а за свършек поставете шапка от половин маслина. Така направете още 2 снежни индивида.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР