Тъй като празничният сезон оказва натиск върху портфейлите, много хора

...
Тъй като празничният сезон оказва натиск върху портфейлите, много хора
Коментари Харесай

Простият трик поддържа зеленчуците „хрупкави в продължение на седмици“ – а плодовете не трябва да миете преди съхранение

Тъй като празничният сезон оказва напън върху портфейлите, доста хора се чудят по какъв начин да създадат седмичния си магазин за храна по-дълъг.

Семействата прекомерно постоянно считат, че страхотният им хранителен магазин с плодове и зеленчуци ще издържи цяла седмица, единствено с цел да бръкнат в хладилника и да открият, че е липсващ. За благополучие, специалистите споделиха своите най-важни препоръки за по-дълготрайност на плодовете и зеленчуците, което води до по-малко хранителни боклуци и икономисване на стотинки.

„ С големите цени на плодовете и зеленчуците в наши дни имаме потребност от тях последно “, изяснява TikToker. Ларсен добави, че част от запазването на пресни плодове и зеленчуци е да знаете по какъв начин да ги съхранявате, като някои артикули би трябвало да останат влажни, а други да останат в опаковката, в която сте ги купили.

„ За да започнете, морковите и целината, постоянно ги потапяйте под вода, по този начин ще останат хрупкави и ще устоят седмици наред… само че не ги оставяйте прекомерно дълго, тъй като могат да се об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР