Тъй като не може да посещава училище поради височината си,

...
Тъй като не може да посещава училище поради височината си,
Коментари Харесай

Иранец е обявен за най-ниския мъж в света – какво знаем за него?

Тъй като не може да посещава учебно заведение заради височината си, той се е научил да написа името си едвам неотдавна – кой е 20-годишният иранец, който е разгласен за новия най-нисък човек в света от Гинес?

Афшин Исмаил Гадерзаде (20) от Иран, който е роден с тегло 700 г, в този момент тежи 6 кг и е висок единствено 65,24 см, е последният рекордьор и носи купата най-нисък човек в света, написа уеб сайтът " Crnobelo “.

Той е с съвсем 7 см по-нисък от последния записан най-нисък човек в Книгата на върховете на Гинес, Едуард " Ниньо “ Ернандес (36) от Колумбия.

" Заради лекуването на височината синът ми беше възпрепятстван да посещава учебно заведение, тъй че не съумя да се научи да чете “, споделя майка му.

Ето някои обстоятелства за него:

Мечтата му била да стане строител като татко си, само че поради растежа съвсем няма работа за него.

" Телефоните са ми тежки за носене, само че въпреки всичко съумявам да ги употребявам “, споделя Афшин.

Той е посетил Бурж Халифа в Дубай, най-високата постройка в света, тъй като това е било едно от най-големите му стремежи.

Живее непретенциозно с родителите си в фамилния дом, само че макар че работят доста, не съумяват да обезпечат задоволително средства за медикаментите и терапиите, които би трябвало да получава.

Макар че най-ниският човек в света може да върви независимо, въпреки всичко, с цел да отиде някъде, той непрекъснато е придружаван от някой от родителите си, тъй като се постанова да го носят на ръце.

Заради необичайния си външен тип той е доста известен в обществените мрежи и е наел човек, който да редактира профила му в Instagram.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР