Тъй като ми се струва, че партия ГЕРБ е вече

...
Тъй като ми се струва, че партия ГЕРБ е вече
Коментари Харесай

Минеков категоричен: ГЕРБ се изнася от НДК! Вече съм им намерил място

Тъй като ми се коства, че партия ГЕРБ е към този момент с отпаднала нужда, аз съм подготвен да им предложа къща в Барселона, в този момент тя е празна. Там има място за чекмеджета, има място за кюлчета, има място за банкноти. Разбира се, това в кръга на шегата го споделям. Това показа служебният министър на културата пред публицисти в Народното събрание.

,,Ще имаме още веднъж диалог с регионалния шеф. Мисля, че сме намерили уместно място, само че това е тежка загуба за НДК – по наши калкулации за предишния интервал и, съобразявайки се с наемите в региона, това е загуба от 6 млн. лв.. В трагичното положение, в което беше оставен НДК през годините, в задължения от близо 90 млн., това е ужасяващо отношение към тази скъпа постройка, която е била систематично ограбвана'', добави той.

Няма да има полиция, всичко ще бъде цивилизовано. По Закона за политическите партии те ще получат държавна благосъстоятелност. Даже имам едно извънредно почтено предложение към тях, на прочут адрес. Ще ви оповестя къде е мястото, откакто се договорим с регионалния шеф на София, посочи още Минеков.

На въпрос какво ще се случи с двата етажа, които все още се употребяват от ГЕРБ, министърът уточни, че ще бъдат отдадени чартърен, с цел да носят облага на "затъналия в задължения НДК ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР