Тъй като кампанията на Аржентина за Световното първенство трябва да

...
Тъй като кампанията на Аржентина за Световното първенство трябва да
Коментари Харесай

Меси даде информация за физическото си състояние

Тъй като акцията на Аржентина за Световното състезание би трябвало да стартира във вторник против Саудитска Арабия, имаше угриженост по отношение на физическото положение на Лионел Меси, защото това наподобява ще бъде и последният Мондиал на звездата на тима. Феновете се опасяваха от възможна травма на Меси в глезена, само че самият състезател успокои преди идния конфликт.

Говорейки на конференцията на Аржентина преди мача, Меси изясни: " Нямам никакви проблеми. Чух, че има клюки, че пропускам част от тренировката или не упражнявам пълноценно, само че не, това са единствено защитни ограничения. Няма нищо необичайно или изключително ".

" Не съм правил нищо друго, просто се грижех за себе си. Работих, както съм правил през цялата си кариера. Това е специфичен миг, най-вероятно последното ми Световно състезание. Последната ми опция да направи моята фантазия, нашата фантазия действителност ", добави аржентинската легенда.

Очакванията към аржентинския тим на Лионел Скалони са огромни, като мнозина считат, че могат да стигнат до дъно в Катар и да вдигнат Световната купа.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР