Taurus завърши кръг на финансиране, подкрепен от две големи банки

...
Taurus завърши кръг на финансиране, подкрепен от две големи банки
Коментари Харесай

Taurus завърши кръг на финансиране с помощ от банкови гиганти

Taurus приключи кръг на финансиране, подсилен от две огромни банки - Credit Suisse и Deutsche Bank, набирайки $65 милиона.

Taurus е основана в Швейцария финтех компания, която дава инфраструктура и принадлежности за търговия и настойничество на активи.

С новото финансиране Taurus възнамерява да разшири още повече своите оферти и да даде новаторски решения за пазара на цифрови активи.

Компанията желае да продължи да усъвършенства технологията и инфраструктурата си, с цел да отговори на възходящото търсене на услуги, свързани с класа активи.

Освен това Taurus разгласи, че ще употребява набраните средства, с цел да притегли повече рaботна рака, която ще развие платформата и ще обезпечи повече сигурност на клиентите, както и разширение на активността в международен мащаб.

Според информацията швейцарската компания има намерение да открие клонове в Обединените арабски емирства и Европа, както и да разшири активността си в Югоизточна Азия и Америка.


 


Институциите от финансовия бранш, управлявали кръга на финансиране са Credit Suisse, Deutsche Bank, Pictet Group, Cedar Mundi и Investis Holding.

Credit Suisse и Deutsche Bank са одобрени финансови институции със мощно наличие на международния финансов пазар.

Решението им да влагат в Taurus е сигнал за възходящ интерес към промишлеността на цифровите активи и капацитетът на блокчейн технологията да революционизира обичайните финанси.

Успехът на кръга показва възходящия интерес към промишлеността и способността на компании като Taurus да дават по този начин нужната инфраструктура и принадлежности за вложителите и институциите, които навлизат в това пространство.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР