Тауан Ейджи се завръща в състава на Балкан за гостуването

...
Тауан Ейджи се завръща в състава на Балкан за гостуването
Коментари Харесай

Топреализаторът на Балкан се завръща в игра

Тауан Ейджи се завръща в състава на Балкан за гостуването на Черноморец в първи мач от второто завъртане на Националната баскетболна лига и в търсене на реванш от своя противник. Срещата е от 19:00 часа и ще бъде излъчена онлайн в YouTube канала на НБЛ.

Ейджи, който е водещият изпълнител за първенците със приблизително по 15.7 точки, пропусна последната среща поради контузия в окото. Извън отбора остават контузените Денислав Вутев и Станимир Маринов.

Отборът на Йовица Арсич е в добра серия от три следващи победи, която стартира с гостуването на Левски Лукойл, а по-късно над Академик Пловдив и Ямбол. Тимът загуби първата си среща против бургаския отбор на 11 ноември със 79:87 след продължение, като тогава беше с много съкратен състав поради здравословни проблеми на много играчи.

В отбора на Черноморец има една смяна от първия мач сред двата отбора. В началото на декември беше притеглен 208-сантиметровият американски център Уендел Люис. За четири мача досега той записа приблизително по 15.6 точки и 9.6 битки. Сериозна опасност за ботевградския отбор е гардът Даянте Болдуин.

След първия мач сред двата отбора Балкан притегли на тази позиция гарда Сияни Чеймбърс, който се включва доста мощно за ботевградчани до момента.

Снимка: Балкан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР