Татяна Байкушева е фотограф и екскурзовод в Историческия музей в

...
Татяна Байкушева е фотограф и екскурзовод в Историческия музей в
Коментари Харесай

Фотограф показва снимки на природни феномени, правени от въздуха

Татяна Байкушева е фотограф и екскурзовод в Историческия музей в Бургас. Уникалните фотоси прави в продължение на 10 години от мото делта планер.
Actualno.com беседва с нея във връзка срещата и с непознатото: “Заедно с моя брачен партньор Галин Байкушев сме летели като екип и по време на полети, които не престават с часове, до момента в който той пилотира, попадаме на необясними неща. Аз съм ги снимала, а след това съм търсила информация, с цел да схвана дали това е дело на индивида или нещо друго. Една от фотосите съставлява застъпващи се кръгове, които са доста огромни. До тях се вижда различен независим кръг. Когато приказвах с локалните хора, те ми споделят, че е паднал астероид.

После се оказа, че повода е друга. Така че за някои фотоси има пояснение, за други не . Не желая да разобличавам мита, че в живота не се случват чудеса, само че в множеството случаи след изследване излиза наяве, че привидно странните неща си имат рационално пояснение “.

Снимките са правени в Бургаски район, главно по Южното Черноморие, само че има и от региона на Пловдив, Сливен и други места в страната.
Необичайните снимки ще бъдат прожектирани на екран по време на лекцията, която Татяна Байкушева ще изнесе в Етнографския музей.
Много от естествените форми, които са запечатани на фотосите, будят неразбиране и са мотив за размисъл. Техният създател ще разтълкува необяснимите за индивида форми. Посетителите ще видят изображения на фигури върху огромни площи от земната повърхнина с друга форма, гори с необикновен тип, скални формирания, естествени обекти и други странни за индивида естествени промени. Имат ли за пояснение необикновените форми и кои от тях слагаме в графата „ явления “? Подлежат ли на разумна оценка? Природни феномени ли са, или разследване от човешка активност? Част от отговорите ще бъдат дадени в лекцията, която Татяна Байкушева ще изнесе тази събота, 2 ноември, от 11:30 часа в Етнографската експозиция на ул. „ Славянска “ 69 в Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР