Татуираният плейбой Благой Георгиев вероятно чака бебе №5 Само бързият брак

...
Татуираният плейбой Благой Георгиев вероятно чака бебе №5
Само бързият брак
Коментари Харесай

Благо Джъзъса набързо сключи брак по сметка

Татуираният плейбой Благой Георгиев евентуално чака бебе №5
Само бързият брак с хотелиерската дъщеря Поли избави Благо Джизъса от безспорен банкрут. Разореният мачо избави кожата си с брак, подписан по сметка с милионерската дъщеря Поли Спасова. Още от снимки на 7 март се вижда, че двамата носят венчални халки, което значи, че са подписали публично, само че скрито и без доста всемирски патърдии.

Излиза, че някогашният на Русата Златка се е разписал скрито в гражданското единствено седмица след раздялата си с плеймейтката. В това отношение Благо Джизъса е рекордьор по подписани бързи бракове незабавно след разделите с предходните си половинки. Припомняме, че в края на януари Благо беше на другоземен релакс със Златка Райкова на Малдивите. И напълно ненадейно, единствено няколко дни по-късно модифицираната плеймейтка го спипва в невярност и му бие шута без да й мигне окото.

На Благо Джизъса също изключително не му пука, тъй като незабавно бърза да подписа брак с 20-годишната Поли, която толкоз е хлътнала по него, че го устоя и даже прави повече – дава му пари, с цел да си разплати хачартните борчове. Семейството на младата дама е заможно, като работи в туристическия бизнес с хотели във Велинград и Слънчев бряг.
Наскоро двамата разгласиха фотос, на който Благо Джизъса държи нежно за корема половинката си. Според осведомени, това е повече от изтъкнат знак, че чакат бебе, което ще е пето за расовия осеменител.

Ето тази фотография подухва на мисълта, че Благо и Поли чакат бебе
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР