Тъщата на удушения Пейо - Красимира Трифонова, която е сочена

...
Тъщата на удушения Пейо - Красимира Трифонова, която е сочена
Коментари Харесай

Красимира, тъщата на удушения Пейо, влезе в болница

Тъщата на удушения Пейо - Красимира Трифонова, която е посочена за основно настоящо лице в убийството му, е призната в болница. Това стана ясно при информация в Софийската градска прокуратура.

Зловещото ликвидиране бързо и комфортно бе забравено след разстрела на Нотариуса.

Наблюдаващият делото за убийството на Пейо Пеев прокурор е дал позволение Красимира Трифонова да бъде приета в болница в болничното заведение към пандиза в София.

" Здравословното положение на Красимира Трифонова е наложило привеждането й в клиника. Тя е призната в болничното заведение към Софийския централен затвор за диагностициране и назначение на съответната терапия. Повече детайлности за здравословното й положение не следва да бъдат оповестявани, доколкото би се засегнала персоналната сфера на лицето. "

Специализираната болница за интензивно лекуване на лишени от независимост (СБАЛЛС), в която се лекуват пандизчии от цялата страна, се намира на територията на Софийския централен затвор и е разграничена на мъжка и женска част.

Защо тъкмо Красимира се намира там, не е ясно, само че явно здравословното й положение не е положително, с цел да бъде позволена хоспитализация от наблюдаващия прокурор. Основната, въпреки и непотвърдена версия е, че дамата е вдигнала доста висока кръвно.

Тъщата на Пейо – Габриела, и брачната половинка му Красимира са упрекнати в убийството на младия мъж, което съгласно прокуратурата се е случило на 18 януари. Твърденията са, че Красимира Трифонова задушава Пейо, а Габриела му пречи да се измъкне от хватката. Екшънът се разиграва в колата на жертвата, а след това возилото и трупът са откарани на Витоша, където са открити ден по-късно.

Габриела бе оставена под домакински арест, с цел да може да гледа децата си. Когато стана ясно, че малчуганите са при родителите на Пейо, съдът реши да вкара в ареста и Габриела. Майка й Красимира е там през цялото време на случая, а откакто бъде диагностицирана и й бъде назначено лекуване, ще бъде върната в килията.

Това е единият вид, тъй като, в случай че се окаже, че Красимира има съществени здравословни проблеми, това се явява съображение да апелира мярката си за неотклонение и да изиска по-лека такава. Тъщата на Пейо може да изиска да й се промени мярката от " задържане под стража " на " домакински арест ", с цел да може да се погрижи за здравето си.

Дали ще има такова искане, следва да разберем в най-скоро време.

На последното съвещание юрист Велика Андонова, която съставлява Красимира, бе безапелационна, че правата на клиентката й са нарушени още през цялото време.

" В самото начало на този развой правото на отбраната на Красимира е нарушено още при ареста. Снети са й сведения без наличието на юрист, които Красимира е подписала под напън, до момента в който е чувала по какъв начин щерка й крещи за помощ от прилежащата стая за разпит. Психически напън е оказан върху Красимира, а тези й показания са употребявани по време на следствието. "

Според юрист Андонова това е тъкмо нарушение на правото на отбрана и лишаването на клиента й от презумпцията за невиновност до доказване на противното в съда. Това не трогна изключително съдията, който реши, че е най-добре Красимира да остане зад решетките. Дали целият стрес към процеса не вкара тъщата на Пейо Пеев в болница, не е ясно, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР