Тъщата дипломат Красимира Трифонова, обвинена с дъщеря й Габриела за

...
Тъщата дипломат Красимира Трифонова, обвинена с дъщеря й Габриела за
Коментари Харесай

Разследващи разкриха: Ето какво направила тъщата – убиец, след като се отървала от тялото на Пейо

Тъщата посланик Красимира Трифонова, упрекната с щерка й Габриела за убийството на Пейо Пеев, е избягала от мястото на престъплението на Алеко с такси. Това споделиха проверяващи, представени от „ Телеграф “.

В момента се ревизират няколко вероятни маршрута на дамата, като се гледат камерите от голям периметър. Проверено е към този момент алибито на любовника на дипломатката, който е от турски генезис.

Станало е ясно съгласно прокуратурата, че мъжът не е знаел за убийствения проект на двете дами. Както единствена медията ни писа, след убийството на Пеев, консулката го е закарала на Алеко, където го е запалила със алкохол, само че тялото му не е изгоряло. Все още не е подготвена експертизата, която да каже дали 44-годишният мъж е бил удушен с кабел или с каишка на куче.

Закъснение

Бащата на Пейо го предизвестил да внимава, като се среща с Габриела и майка й, както и да паркира пред камери. Той също трябвало да отиде със сина си на диалога с дипломатката и снахата, само че просрочен, открило следствието. Опитал да ги наблюдава, само че ги изгубил, след което обезпокоен подал сигнал в полицията. Часове по-късно служителите на реда откриват тялото на Пеев, задържат и тъщата, и жена му.

Сигнал

Шефката на отдел „ Закрила на детето “ в Бургас Димитрина Чочорова разгласи през вчерашния ден, че е имало един сигнал против Габриела от 3 юли 2021 година Той бил подаден от общинаря Владимир Павлов, който бил комшия на Габриела, майка й и баба й в морския град. Самият Павлов показа в пост във Facebook, че дамата на жертвата оставяла сина си Михаел гол и необут на студа, като качи и фотоси на майката и детето във фейсбук профила си.

По думите му на 3 юли 2021 година видял по какъв начин момченцето викало майка си, само че откакто не я разкрило в жилището, тръгнало самичко по улицата и той го избавил от движеща се кола в последния миг.

Явно за възмездие дипломатката подавала тъжби против него от компютъра си във външно министерство. Попитана по какъв начин е завършила инспекцията по сигнала на Павлов, обществената чиновничка отговори, че фактически момчето е било без контрол, само че за малко и еднократно. По случая било работено 1,5 година, а с бащата Пейо Пеев било говорено по телефона и той споделил, че Габриела е добра майка и няма терзание за детето си. Най-интересното в тази ситуация било, че „ 6 месеца екип от експерти е работил за това майката да стане по-чувствителна към потребностите на детето ”, посочи Чочорова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР