Търсят се хора с добри сърца! Зов за помощ от

...
Търсят се хора с добри сърца! Зов за помощ от
Коментари Харесай

Търсят се хора с добри сърца! Зов за помощ от малката Ива просълзи интернет

Търсят се хора с положителни сърца! Зов за помощ от дребната Ива просълзи интернет.

Ива е единствено на 5 години. Малко преди Коледа, животът на момиченцето и фамилията й се прекатурва. Съвсем ненадейно е диагностицирана с израстък на дребния мозък.

В началото на тази година е направена интервенция в Пирогов, с цел да се в профил по-голяма част от тумора. След направени проучвания той се оказва недоброкачествен и доста бързо възходящ медулобластом. И най-лошото е, че е в последния 4-ти етап с формирани метастази в гръбначния мозък.

Единственият късмет за живота на Ива в този момент е да се направи протонна терапия, последвана от химиотерапия, споделя майката.

„ Лекари от Прага  споделиха, че това би трябвало да стане от 4 до 6 седмици след интервенцията, която се организира на 4ти януари. Центровете за протонна терапия има единствено на няколко места в Европа, като България не разполага с подобен. В момента чакаме предложения от задгранични лечебни заведения и се надяваме на оптимално бързо финансиране, с цел да може лекуването да стартира допустимо най-бързо, и в границите на 6 седмици от интервенцията “, споделя още опечалената жена.

Лечението на Ива по предварителни калкулации е към 350 хиляди лв.. До момента са събрани едвам 10% от нея през платформа за дарения. Ако желаете да помогнете на дребната Ива, може да извършите тук:

https://pavelandreev.bg/campaign/molya-vi-spasete-jivota-na-malkata-iva?fbclid=IwAR1K-kkOwk0MfYXaK_3ZiTPfsSfqRzMbOe9ExQezATNjF_gl7nvnbAdoNVw

Източник: Lupa.bg

Още вести четете в графа „ Живот “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР