Търсят директори на 2 детски градини в Асеновград - ДГ

...
Търсят директори на 2 детски градини в Асеновград - ДГ
Коментари Харесай

Търсят директори за 2 детски градини в Асеновград

Търсят шефове на 2 детски градини в Асеновград - ДГ „ Радост ” и ДГ " Пролет ". Конкурсът ще се организира посредством отбрана на план–програма и събеседване с претендентите обвързвано със законовата и подзаконовата нормативна уредба, която се ползва в системата на образованието. Договорът, който ще се подписа с определените персони, ще бъде за период от 3 години.
Изискване към претендентите е да са български жители, да не са осъждани на отнемане от независимост с влезнала в действие присъда за съзнателно закононарушение, да не са лишени по правосъден ред от правото да упражняват учителска специалност и /или/ наставнически права. Условие е също да не страдат от болести и отклонения, които заплашват живота и здравето на децата. Кандидатите не би трябвало да имат и наложени дисциплинарни санкции, в случай че последните са заличени.
Не би трябвало да имат също преустановен трудов контракт, като шеф на детска градина, на съображение чл.328, ал.1, т.5 от Кодекса на труда и чл.330, ал.2, т.6 от Кодекса на труда. Необходимост, за заеманата служба е приключено висше обучение, присъдена просветително – квалификационна степен „ Магистър ” или „ Бакалавър ” /или приравнените към тях/ - компетентност: „ Предучилищна педагогика ”, „ Предучилищна и начална педагогика ”, " Предучилищна педагогика и непознат език ” и присъдена професионална подготовка „ Учител ”.
Сред условията към претендентите за шефове на асеновградските детски градини е към датата на подаване на документите да имат не по-малко от 5 години педагогичен стаж в целодневна, полудневна, седмична, специфична детска градина или обединено детско заведение. За присъединяване в състезанието е належащо да бъде показана план-програма за развиване на съответната детска градина за интервал от 3 години (в три екземпляра).
Към документите се ползват и заявление до кмета на община Асеновград за допускане до конкурс /по образец/, професионална автобиография, документи за приключено висше обучение, компетентност, подготовка, професионално-квалификационна степен и други, както и трудова брошура или Образец 30. Следва да се показват и: удостоверение за съдимост (когато са изтекли повече от 6 месеца от последното преустановяване на трудовия контракт на кандидата); здравно удостоверение за общо здравословно положение (когато са изтекли повече от 3 месеца от последното преустановяване на трудовия контракт на кандидата); здравно уверение, че не се води на доклад в психиатричен диспансер по местоживеене; декларация, че все още на осъществяване на състезанието няма наложено дисциплинарно наказание; документ за идентичност.
Документите за присъединяване се подават персонално от претендентите в Деловодството на Информационен център към община Асеновград - площад ”Академик Николай Хайтов ” №9 - в период до 27.12.19 година /петък/.
Ето какви са и другите работни места към дата 03.12.19 година, оповестени в Бюрото по труда в града:
Работни места за лица с висше обучение: преподавател по математика и информатика; основен счетоводител.
Работни места за лица със приблизително и главно обучение: гладачи; електротехник - поддръжка сгради; сервитьори; шивачи; машинисти - пътно-строителни машини; обслужващи служащи - промишлено производство; касиер; кредитни специалисти; автомеханици; барман; тракторист; служащ - животновъд; общ служащ - животновъдно стопанство; шлосер; готвачи; общи служащи - промишлеността; опаковач; продавач-консултанти; маникюристи; козметици; инспектори; инкасатори - плащания; гробокопач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР