Търсите страхотни подаръци за най-близките и най-близките си... или просто

...
Търсите страхотни подаръци за най-близките и най-близките си... или просто
Коментари Харесай

Спестете 25% от любимите на звездите стилове по време на Разпродажбата за приятели и семейство на Bloomingdale: Free People, Levi’s, още

Търсите страхотни дарове за най-близките и най-близките си... или просто да се поглезите с нещо особено? Bloomingdale’s може да помогне.

Разпродажбата за другари и семейство на търговеца е в разгара си от в този момент до 13 декември, предлагайки 25% отстъпка от необятен набор от стилове от марки като Stuart Weitzman, Free People, Levi’s и Sam Edelman.

И от карирана риза, която Тейлър Суифт има, до обилен тренчкот от изкуствена кожа от съдействието на Emily Ratajkowski с AG Jeans, събитието носи огромни предложения и за редица обичани звезди.

По-долу прегледайте селекция от най-хубавите находки от Разпродажбата на приятелите и фамилията на Bloomingdale — и в случай че жадувате за разкош, не пропускайте Събитието за дизайнери (до 12 декември), където ще печелите спомагателни 20% отстъпка за стилове от марки като Versace, Balenciaga и Valentino.

Имате потребност от още малко ентусиазъм, с цел да започнете да цялостните количката си? Вижте управлението на нашите редактори за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР