Търсим възможност за съставяне на правителство. Най-лесно е да се

...
Търсим възможност за съставяне на правителство. Най-лесно е да се
Коментари Харесай

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ГЕРБ с опит за съставяне на експертен или технически кабинет

Търсим опция за сформиране на държавно управление. Най-лесно е да се отиде на избори. Това сподели в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Ние търсим всевъзможни благоприятни условия, в това число и това, което сподели Бойко Борисов, за техническо, експертно държавно управление. Но каквото и да е държавното управление, то би трябвало да има парламентарна поддръжка ".

Според нея значимите тематики са инфлация, приходи, бюджет: " Ако желаеме да ги решим, би трябвало да водим градивни диалози за сформиране на държавно управление. Ако желаеме закон за държавния бюджет, в този момент е времето да приказваме за непоклатимост ".

Тя разяснява, че лагери, крила или кръгове в ГЕРБ няма, като дефинира изявление на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов като " политическа задявка ".

Атанасова сподели още, че " Демократична България " търси опция да не поема отговорност ".

" Не мога да си обясня инак по какъв начин Българска социалистическа партия ще бъде техен желан сътрудник за сметка на партия от едно и също европейско семейство, с която да не може да се намерят допирни точки ", уточни тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР