Търсим пътища за запазване на управлението. Настояваме за запазване на

...
Търсим пътища за запазване на управлението. Настояваме за запазване на
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Против НСО сме, под въпрос е правото на Радев да я ръководи

Търсим пътища за опазване на ръководството. Настояваме за опазване на доброволните отряди. До идващият Коалиционен съвет има седмица и ще забележим какво решение ще се вземе. Те са доста значими за регионите, където има битова престъпност, а няма полиция. Така нещата няма да са оставени на самотек. Това съобщи заместител - ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в ефира на Нова телевизия.

По думите му ГЕРБ би трябвало да заявят ясно с кого избират да ръководят. Ще намерим верния метод, това е един динамичен развой, счита още той.

Що се отнася до компроматната война, то Веселинов съобщи, че тя е почнала още преди три години и политиката губи, тъй като хората се отхвърлят да гласоподават. "Този метод на политическа война е непоносим, основава възприятието в хората, че всички са маскари ", изясни Веселинов.

Искрен Веселинов: Никой не държи пачки с пари в нощното шкафче

"Ние сме срещу съществуването на НСО. Нашата визия е, че би трябвало да е дирекция към Министерство на вътрешните работи, по този начин е във всички естествени страни. Когато се гласоподава Законът за НСО ние от Обединение патриоти бяхме срещу. Позицията ни е непроменена. Под въпрос е и конституционното право тази работа да се управлява от президента. В Конституцията няма такова право. Президентът приказва като опозиционен политик, само че ние няма да влизаме в общия хор против него, тъй като по този начин се разрушава държавността. Всеки българин има глава на раменете си и може да реши държанието му ", сподели още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР