Търсим човек, който трябва да притежава отлични умения за самозащита,

...
Търсим човек, който трябва да притежава отлични умения за самозащита,
Коментари Харесай

Девет умения, които задължително трябва да притежават кралските бавачки

„ Търсим човек, който би трябвало да има отлични умения за самоотбрана, да може да оказва първа здравна помощ, да познава основите на логиката на психиката и да може да кара рисково ". Обява за работа с тези условия звучи като че ли ФБР си набира нови сътрудници. Всъщност това са главните умения, които би трябвало да има една бавачка, с цел да работи за английското кралско семейство. Ето 9 умения, които би трябвало да имат бавачките в английския кралски двор:

1. Образованието на кралските бавачки

Не е задоволително просто да обичате да се грижите за децата, с цел да станете кралска бавачка. Бавачките, които се грижат за кралските деца, би трябвало да са приключили колежа „ Норланд “, който не е наличен за всеки. Изискванията са кандидатките да са в положително физическо здраве и да имат безупречна биография. Те би трябвало да владеят британски съвършено. Момичетата освен учат по какъв начин да се грижат за деца, само че учат и предмети като логика на психиката , история, философия , социология и литература.
 кралската бавачка Gulliver/Getty Images
2. Предварителна процедура с бебета роботи

По време на образованието бъдещите бавачки се упражняват върху бебета роботи. Те са програмирани с всевъзможни бебешки капризи и могат да разсънят своята бавачката през нощта, да плачат за храна или да желаят вниманието ѝ. На студентките не се разрешава да пренебрегват потребностите на роботизираното бебе и те би трябвало да му окажат нужното внимание когато и да е от денонощието.

3. Бавачка е и телохранител

Бавачка би трябвало да може да отбрани себе си и бебето, за което се грижи. Момичетата в колежа „ Норланд “ вземат уроци по самоотбрана , които се преподават от някогашни офицери на военното разузнаване. По време на последния курс на тяхното тригодишно образование, те също се образоват по какъв начин да оказват първа здравна помощ.-->

4. Перфектен водач

Кралската бавачка би трябвало да може да кара съвършено. Тя би трябвало да обезпечи сигурността на повереното и дете по време на шофиране. Затова всички учащи се за бавачки в „ Норланд “ вземат уроци по рисково шофиране и най-после на курса към този момент могат да карат кола в най-трудните условия.

5. Главната бавачка в двореца

Престолонаследникът принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън заложиха на качеството, а не на количеството. Само една бавачка дава отговор за техните три деца. Това е испанката Мария Тереса Турион Борало. Тя приключва колежа „ Норланд “ преди 20 години и стартира да работи като бавачка в кралския замък, когато Джордж е на 8 месеца и оттогава е неразделно с децата на Уилям и Кейт.

6. Бавачката е част от фамилията

Кралската бавачка на процедура се трансформира в част от фамилията, тъй като тя съпровожда децата на всички места, в това число при фамилни тържества и пътувания. Тятрябва да живее в двореца, с цел да е покрай децата. Според оповестените писма на Джун Уалер (бавачката, която оказва помощ на Елизабет II при развъждането на третото ѝ дете – принц Андрю) работният и ден приключвал в 20:30 ч. и преди този час тя е била напълно разполагаем на децата и даже не ѝ е било разрешено да се обади по телефона. Това обаче е предписание, с което се е сблъскала Джун Уалер през 60-те години и не се знае дали в наши дни то към момента е в действие.
 бавачка Gulliver/Getty Images
7. Бавачката би трябвало да може да пази загадка

Бавачката става свидетелка на доста случки от кралския двор и схваща значително неща за кралските особи, само че на нея не ѝ разрешено да приказва за това. Няма да видите кралската бавачка в обществените мрежи и на никое място няма да прочетете нейно изявление. Когато постъпват на работа, всички чиновници в кралския двор подписват контракт за цялостна конфиденциалност.

8. Без плесници и пърпорене по дупето

Физическите санкции и възпитателни ограничения, като плесници и пърпорене по дупето, са неразрешени за всяка бавачка, освен за кралските. Колежът „ Норланд “ дава обещание, че нито един от неговите ученици в никакъв случай няма да наложи телесно наказване на дете. На тях даже им е неразрешено да хващат жестоко децата за ръката или да ги дърпат.

9. Бавачката не заменя родителите

Даже добре подготвените и всеотдайни кралски бавачки не не помнят, че родителите са най-важните хора в живота на детето.Те в никакъв случай не се пробват да заемат тяхното място. Възпитаничките на колежа са съветвани да ангажират родителите при къпането на децата или да ги оставят сами да приспиват децата си.
 кралската бавачка Gulliver/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР