Търсих отговори на това има ли нужда България отредовно и

...
Търсих отговори на това има ли нужда България отредовно и
Коментари Харесай

Мария Габриел: Предлагам експертно правителство, което да работи 1 година

" Търсих отговори на това има ли потребност България от постоянно и работещо държавно управление , отговорът е да, успяхме ли с всички ПГ да идентифицираме общи цели.

Отговорът е да. Въпросът е в какъв формат. Приех номинацията, тъй като познавам работата на европейските институции. Положих всичко с ясна цел и концепция по време на срещите ми с останалите ПГ. Приоритетът е България. Утре ще предложа диалозите да продължат за сформиране на експертно за една година на основа на цели работещо държавно управление ". Това съобщи на брифинг претендентът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, съобщи Дарик.

" Първата мощ за диалог, която ще поканим е Българска социалистическа партия, с нея имаме най-големи разлики, само че ми се желае да работим за бъдещето на България ", сподели още тя.

По думите на Габриел ще бъдат извършени диалози с всички партии , с изключение на с " Възраждане ".

Когато Христо Иванов, Кирил Петков, Атанас Атанасов и други желаят оставката на Иван Гешев , това не е политически въпрос и не е вмешателство, а когато Габриел внесе, че ще е добре в България да се направи промяна с всичките закони, които ги назоваваме „ Крумови “, поради Крум Зарков, се пита дали има вмешателство, съобщи от своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов .

" Аз не познавам тези хора, не съм приказвал с тях и с детектор бих застанал пред вас. Нищо по-различно не сме споделили от другите политически партии, разяснява Борисов. Той добави, че диалозите с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ ще са обществени. До този миг не сме говорили с друга партия, тъй като вложихме всичко да се получи с ПП-ДБ, само че получихме шикалкавения всеки ден . Ама хайде вторник вечер, но през днешния ден е неделя, ние работим, на следващия ден ние в 15 ч. би трябвало да знаем има ли късмет да се направи държавно управление или вкарваме в злополуката България. Има ли някой от вас, който да смята че тези две години служебни държавни управления са сполучливи за България, в случай че има подобен да си вдигне ръката, няма подобен. На 10 юни страната няма да може да заплаща и пенсии, в случай че няма бюджет. Утре госпожа Нинова, господин Карадайъ и господин Трифонов би трябвало да ни отговорят кой вид да предприеме госпожа Габриел. Няма обединения, с две от тези партии Кирил Петков е бил съдружен сътрудник - с Българска социалистическа партия и с Има Такъв Народ. Тук ще търсим отговорността на всички ", акцентира Борисов.

" Подло сътрудниците от ПП-ДБ ме натиснаха за Пловдивския панаир . Ще предложим дали общинският съвет в Пловдив, дали паметниците на културата, комисията, категорично в случай че би трябвало закон да се одобри, че там само може да се строи и то в случай че бъде отдадено безплатно право на градеж на пловдивска опера или на православна катедрала, по този начин да бъде записано, в случай че желаят и нищо да не бъде записано, само че къщурка за птички да не може да се построи на територията на Пловдивския панаир. И да ми дадат вид по какъв начин тази дупка, този „ абсцес “ в морската ни столица да не стои в този му тип ", сподели Борисов.

В понеделник президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР