Търсейки в Google предложение за брак, намираме хиляди еднакви образи

...
Търсейки в Google предложение за брак, намираме хиляди еднакви образи
Коментари Харесай

3 жени, които предлагат брак на любимия си мъж

Търсейки в Гугъл " предложение за брак ", намираме хиляди идентични облици на мъж, застанал на едно коляно, който протяга годежен пръстен към своята половинка, а тя постоянно е толкоз възхитена и шокирана, че едвам не припада. Единствено, което се трансформира в цялата картинка, е ситуацията – залез или изгрев, езеро или море, гора или планина. 

Жените, които задават въпроса " Ще се ожениш ли за мен? ", са извънредно малко. По-малко от 1 на 100 от предложенията идват от девойките (ако би трябвало да сме точни), а съгласно някои сватбени уеб сайтове през 2017 година 61 от общо 12 657 булки са го създали. 

И въпреки всичко, ако има обич, за какво би трябвало да има значение кой на кого предлага? Ако се усещаме уверени в индивида, за какво се усещаме неуверени във въпроса? Тези 3 дами вероятно могат да ни дадат отговор. 

Бетън, на 28 години (Ню Йорк)

" До този миг бяхме дружно три години и знаех, че той е индивидът, с който желая да споделя живота си. Дес е необикновен, забавен и надарен, а въпреки всичко не срещаш такива хора на улицата през ден. Той има доста професионални задължения и по тази причина знаех, че евентуално ще отсрочва или " заобикаля " въпроса най-малко няколко години. 

Всъщност не се притеснявах какво ще кажат хората за мен и дали ще ме сочат с пръст. Бях по-притеснена от логистиката по въпроса – по какъв начин да го направя... Заставам ли на едно коляно? Има ли потребност от пръстен? А какво тъкмо би трябвало да кажа?! Очевидно се притеснявах и от възможния отвод. 

Бях възнамерявала дребна екскурзия и смятах, че предложение по време на пътешестване е добра концепция. Седнахме на терасата, сипахме си по едно питие и гледахме залеза. Изглеждаше безусловно подобаващият миг, по тази причина попитах. Без пръстен. Просто явен въпрос. Той беше необикновено шокиран, само че сподели " Да! ". 

След тази преживелица се замислих, че е хубаво, в случай че желаете, просто да вземете решението и да го извършите. Най-лошото, което може да се случи, е да чуете " Не! ", което пък води до диалог – накъде въобще отива връзката ви и имате ли бъдеще дружно. По-добре да знаем какво вършим с живота си. "  
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bethan Vincent (@bethanvincent) на Фев 17, 2019 в 11:22 PST

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР