Търсете космата и неепилирана жена - това ще да е

...
Търсете космата и неепилирана жена - това ще да е
Коментари Харесай

Светльо Витков: Не ни интересуват Мата Хари и кюлчетата, а доходите на хората

Търсете космата и неепилирана жена - това ще да е Мата Хари или както я знаем Мата Космата, разяснява музикантът и водач на " Глас национален " Светльо Витков в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия.

Големият проблем е, че нещата се вършат на парче. Хубаво е да забележим цялата визия, а не обособени сфери, разяснява той, представен от novini.bg.

" Слави и Има Такъв Народ, завоюваха изборите без никаква стратегия, с един референдум, който самите те неодобряваха. " Продължаваме промяната " по същия метод - появиха се, бяха оповестени за умните и знаещите, само че и при тях не видях стратегия. След като завоюваха изборите, направиха странната коалиция, странния качамак, който подписа съглашението – 140 страници, в които няма никаква конкретика. Направили са го по насила? Не, насила в политиката няма. Като би трябвало, дано да има четвърти избори. Безпринципните обединения водят до политическа гибел постоянно. Подписаха едно съдружно съглашение вид стратегия, което беше голямо, само че никаква конкретика не видях ", акцентира Витков.

Дългосрочната тактика за ръководство е нещото, което липсва в българската политика отдавна. Всеки, който пристигна да ръководи, сменя целите, което води до гасене на пожари ", акцентира той.

Витков разкритикува и огромните строителни проекти на новите ръководещи.

" Министърът на районното развиване и благоустройство Гроздан Караджов декларира, че ще ремонтират 3000 км с 3 милиарда лв.. Освен тези километри, които се ремонтират, предстоят градежи на мостове, тунели. Хубаво е, ГЕРБ се хвалиха със градежи на автомагистрали, тук схемата явно стартира да е същата. За мен парите от остатъка да се дадат на хората - на пенсионерите, за тока. Явно нищо не се е трансформирало спрямо ръководството на ГЕРБ. За мен схемите не престават и не е акцентът да се ремонтират автомагистрали, да се прави инфраструктура, без хората да имат опция да живеят ", изясни политикът.

" Не си нормализирал зимата. Нека да сме реалисти. Сега стартират митингите. Протестът против зеления документ може да прерасне доста бързо в митинг против държавното управление. В края на март може да падне и държавното управление, да не забравяме това нещо ", сподели още Витков, давайки образец с митингите, които смъкнаха от власт първото държавно управление на Борисов.

" Пиарът, който се прави за това коя е Мата Хари, имало ли е кюлчета, това нас не ни интересува. Нас ни интересува повишение на приходите, повишение на пенсиите ", съобщи той.

" Мата Хари, в случай че визирате сериала " Ланс Линк - тайният сътрудник ", Мата Хари беше преведена като Мата Космата. Трябва да търсите космата и неепилирана жена ", шеговито добави музикантът политик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР