Търсенето на нови класни попълнения в Левски продължава, а едно

...
Търсенето на нови класни попълнения в Левски продължава, а едно
Коментари Харесай

Левски си връща нападател от Унгария

Търсенето на нови класни попълнения в Левски продължава, а едно от най-актуалните имена е това на юношата на клуба Преслав Боруков, който играе за унгарския Залаегерсег. Според „ Мач Телеграф “, той би могъл да се завърне на „ Герена “ с понижена цена, с помощта на уговорка в контракта му.

Боруков прекара няколко години при младежите на Шефилд Уензди преди през 2020 година да подпише контракт с Етър Велико Търново. Там той блесна блестящо с 12-те си попадения за „ болярите “ и бързо притегли вниманието на новите ръководители в Левски.

След това той започва договаряния за завръщане в родния си клуб, само че разминаване в изискванията и условията му попречиха да го направи.

Сега обаче обстановката е малко по-различна и се счита, че идването на Станимир Стоилов може да се окаже решителен фактор в решението на 21-годишния таран.

И въпреки всичко остава въпросът с финансите. „ Сините “ няма да могат да си разрешат прехвърляния, в случай че не бъдат привлечени още спонсори през идните два месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР