Тържественото честване на 80-тата годишнина от създаването на днешнияМедицински колеж

...
Тържественото честване на 80-тата годишнина от създаването на днешнияМедицински колеж
Коментари Харесай

Тържествено честват юбилея на Медицинския колеж в Пловдив

Тържественото честване на 80-тата годишнина от основаването на днешнияМедицински лицей катоучилище за милосърдни сестри „ Княгиня Мария-Луиза “ в Пловдив ще се организира през днешния ден от 14 часа в Аула Магна на Факултета по дентална медицина при МУ-Пловдив.

Празникът ще споделят преподаватели и студенти, публични посетители, академичното управление на Университета, дългогодишни ръководители на Колежа и Катедрата по сестрински грижи, шефове на лечебни заведения, основни медицински сестри, експерти по здравни грижи, ученици иприятели на Медицински лицей и на Катедрата по сестрински грижи.

Доц. Даниела Танева – началник на Катедрата по сестрински грижи, и доцент Мария Божкова – шеф на Медицинския лицей, ще показват забавни обстоятелства от 80-годишната история.

Ще бъдат връчени плакети за дългогодишна активност и принос за развиването и одобряването на специалността. Участниците в празника ще се срещнат с разнообразните събития през годината, отдадени на юбилея. Ще бъдат регистрирани благотворителните акции и оповестени събраните средства за самодейността „ Капачки за бъдеще “.

Тържественото честване ще завърши с дефиле на тематика „ Еволюцияна сестринската униформа “, показано от студенти от Катедрата по сестрински грижи.

Тематичната галерия на „ Музея на Медицината “ ще добави празничната атмосфера.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР