Тарикат направи бомба“ на столична бензиностанция. Номерът на колата показва,

...
Тарикат направи бомба“ на столична бензиностанция. Номерът на колата показва,
Коментари Харесай

Тарикат от Монтанско направи „бомба“ на столична бензиностанция

Тарикат направи „ бомба “ на столична бензиностанция. Номерът на колата демонстрира, че е от Монтанско.

По характерен фасон крадльото напълва резервоара на колата си и потегля с мръсна газ, без да заплати, написа " Телеграф ".

Грозната сцена се разиграла в квартал „ Красна поляна “ в София.От оповестени фрагменти във Фейсбук се вижда, че в колата са били двама. Записът демонстрира цялата процедура по зареждането с гориво и отпрашването на тарикатите.

Обиграните дейности на водача са обект на разискване от хората в мрежата. Един от тях се съмнява: „ Да кажем че, номерата може да са крадени. На мен ми е забавно по какъв начин по този начин спря обратно да зареди, и по какъв начин по този начин върви премерено, че нито един път не му се видя лицето на тоя видеозапис. Изглежда ми като че авансово да е бил осведомен за този минус с ъгъла на камерата и по какъв начин да спре, с цел да не му се види лицето “.

“Аман от отпадъци, в случай че някой ги познава да се свърже с мен – 0892061452, “ е написал на стената си Мартин Симеонов, който очевидно работи на „ обомбената “ бензиностанция, като е качил стопкадър на тарикатите и видеозапис от охранителната камера.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР