Търговците явно са си направили сметката, че най-претенциозните дами държат

...
Търговците явно са си направили сметката, че най-претенциозните дами държат
Коментари Харесай

Цветарите с хитър трик на Свети Валентин с китки за 50 лева

Търговците очевидно са си създали сметката, че най-претенциозните дами държат да получат от кавалера си нещо по-специално и това им развърза ръцете

Традиционната скъпотия не изневери и на настоящия Св. Валентин. Още десетина дни преди 14 февруари, цветарниците надуха цените на китките, с цел да ударят финално покачване точно на празника. Царицата на цветята – розата, на никое място не се намира за под 10 лв.. По-специалните сортове пък – черна роза, както и декорираните с пъстри цветове и брокат заковаха 15-18 лв. за численост, написа Лупа.бг.

Цветарите обаче са прекалили с номерата – като се изключи че забождат по 2-3 цветя в цветните хартии, а останалото пълнят със зеленини, украшения и панделки, държат по витрините и увехнали и много смачкани букетчета. Това обаче по никакъв начин не пречи на цената – макар неугледния тип, китките вървят по над 50 лв. и чакат своя заплеснат покупател. Тази цифра въобще не е измежду най-високите – както за предишния 14-ти февруари, когато първокласните цветарници подредиха по-едрички и ефектни букети за по 200-250 лв., същото ще се случи и в този момент. Естествено, при тези цени няма по какъв начин да се пробутат увехнали цветя, тъй че най-малко свежият им тип е наложителен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР