Търговците на дребно в Германия могат да очакват приходи в

...
Търговците на дребно в Германия могат да очакват приходи в
Коментари Харесай

Търговците на дребно в Германия очакват оборот от 320 млн. евро на Хелоуин

Търговците на дребно в Германия могат да чакат доходи в размер на 320 млн. евро от продажбите на Хелоуин тази година. Това излиза наяве от изследване, предоставено от Асоциацията на търговците на дребно в Германия (HDE) и извършено измежду 1500 консуматори, написа немското издание Die Zeit.

Всеки дванадесети от запитаните възнамерява да отдели средства основно за артикули за украса, костюми и грим. Предимно потребителите с деца влагат в празника. „ Особен интерес съставляват тематичните празненства “, оповестяват от Асоциацията на търговците на дребно.

Повече от 8% от интервюираните имат намерение да пазарят в локални магазини или онлайн, излиза наяве още от изследването. Почти две трети от тях харчат пари за Хелоуин всяка година, до момента в който 12,5% обмислят да създадат това за първи път през 2019 година

Хелоуин обичайно се чества вечерта на 31 октомври. Децата и младежите постоянно са облечени като призраци или като други страшни герои и обикалят от къща на къща, с цел да изискат сладкиши. Обичаят произлиза от католическа Ирландия, само че бива публикуван посредством ирландски имигранти и в Съединените щати. От няколко години празникът се разраства и в Германия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР